Asiu Furiowo Aferkowa to mam nadzieję, że nas wepchniesz w ten swój napięty grafik jakoś

. Gratulacje odnośnie pracy!!!
Asiu Rysiowa wg Twojej teorii wzrostowej Jacki jest w trakcie intensywnego wzrostu

Dziś jak go zobaczyła Ania - hodowczyni to powiedziała, że urósł przez ten tydzień co jest u nas

Moja waga mnie trochę okłamała bo nie waży 2,6 tylko 3,7

ale i tak wg mnie jest za chudy

Asia z tą mąką to Ci się prawie udało

co prawda nie opruszyłam go mąką ale dziś go intensywnie potraktowałam pudrem

Esme ja przed chwilą ochałam i achałam jak podziwiałam Misie i Kocie w fotkach pupili

Śliczne są! Misia jak zwykle delikatna dziewczynka a Kocia może jak to facet w tych zakupach szukał puszki z piwem

?
Jesteśmy po wizycie u wetki

Jacki przepukliny nie ma a to co mu wymacałam to pozostałość po szwach

Wetka mówiła, że jak się szwy rozpuszczają to czasem się robią takie zgrubenia. Mamy to obserwować i się nie przejmować!

. Oprócz tego Jacki jest przeziębiony wydaje mi się, że go przewiało jak mieliśmy ten wypadek i staliśmy na chodniku przez dłuuugi czas. Dostał antybiotyk i witaminy w zastrzyku. Przez 5 dni mam mu dawać antybiotyk w tabletkach i jak nie będzie poprawy do poniedziałku to się zgłosić do lecznicy. Mam nadzieję, że się reszta moich kociastych nie pozaraża no ale cóż trzeba się z tym liczyć jak się ma więcej niż jednego kota

.