Kolby warzywne

Wysoko wartościowy produkt przeznaczony do codziennej diety chomika, królika, świnki morskiej i innych gryzoni. Kolby warzywne są smaczną propozycją do uzupełnienia codziennej diety ze starannie dobraną kompozycją składników. W skład kolby warzywnej wchodzą: burak, marchew, por, pietruszka i szczypiorek. Jednym z głównych składników kolby jest fasola mung, która wpływa korzystnie przede wszystkim na funkcjonowanie systemu nerwowego. Kolby warzywne są bogate w wiele witamin, minerałów i pektyn. Dają gwarancje smaku, zdrowia oraz dobrej kondycji. Starannie dobrany skład sprawia, że gryzoń jest zdrowszy i pełny energii. Kolby sporządzone są w tradycyjnej technologii piekarniczej. Zachowuje aromat i chrupkość do momentu otwarcia torebki. Kolby pozwalają na prawidłowy rozwój zwierzęcia. Najwyższej jakości produkt skusi każdego gryzonia do spożywania. Składki kolby warzywnej są specjalnie wyselekcjonowane i w 80 % wykonywane ręcznie,  przez co zaspakajają codzienną dietę oraz są chętnie spożywane. Kolby są niezwykle smaczne i bardzo zachęcające. Kolby poddawane są procesowi suszenia przez kilka godzin. Dlatego są niepowtarzalnym produktem na rynku. W celu dostarczenia codziennej dawki witalności dla gryzoni zaleca się stosowanie jako codzienną przekąskę. 

Zalety produktu:

- Uzupełnianie codziennej diety chomika, królika, świnki i innych gryzoni.

- Bogaty w suszone warzywa.  

- W 80% wykonane ręcznie. 

- Dbanie o o regularne ścieranie siekaczy u gryzoni i królików. 

- Zawiera naturalne składniki. 

- Zapewnia zdrowie i witalność. 

- Nie zawiera konserwantów. 

- Zamykane hermetycznie.

 

Zalecenia żywieniowe: Stosować codziennie.



 

 

Dane szczegółowe

Skład : pszenica, mąka z ziarna pszenicy, marchew suszona (6,5%), pasternak (5,4%), owies łuskany, kukurydza, burak suszony (2,3%), ziemniak suszony, por (1,4%), pietruszka nać, drożdże.

Dodatki sensoryczne: barwniki.

Składniki analityczne:

- białko surowe 10,7%

- oleje i tłuszcze surowe 3%

- włókno surowe 8,3%

- popiół surowy 5,4%

- wilgotność 12%