Aniu, ja też wolałabym nie szczepić, ale chyba nie ma wyjścia.
Psotuś ma powiększone węzły, ale ostanio nie cały czas - zazwyczaj mu wyłażą wieczorem, dziś rano np. niczego nie wyczułam, wczoraj wieczorem był powiększony z jednej strony.
BIAŁACZKA - PILNE DO DOKTORA JARKA!
Iza nawet nie wiesz ile się naszukałam tego wątku. Zmyliło mnie to, że założyła go ATA. Pytałam o niego, ale wysłałaś mnie tylko do swoich mp5. Teraz wreszcie mam pojęcie co u Pingwinka.
Czy pozostałe kotki już zdrowe? Co z "kupcem" na Plamkę?
Buziaki dla wsiech, odezwę się jak będę maiła ciut więcej czasu. Na razie trzymam kciuki.
Ania juz wyleczona, teraz czas na Izę.
Czy pozostałe kotki już zdrowe? Co z "kupcem" na Plamkę?
Buziaki dla wsiech, odezwę się jak będę maiła ciut więcej czasu. Na razie trzymam kciuki.
Ania juz wyleczona, teraz czas na Izę.
Dzięki Gosiu
Plamka zostaje u mnie. Mam nadzieję, że w sprawie Psotusia też nastapi jakiś pozytyw.
Plamka zostaje u mnie. Mam nadzieję, że w sprawie Psotusia też nastapi jakiś pozytyw.
Chyba tak.gohag pisze:Poza Psotusiem reszta zdrowa? katary poleczone? Izolatki opróżnione?
Dzięki za pamięć!
Psotuś demoluje chałupę regularnie
Wczoraj rozwalił pilota do tv - baterii jak narazie nie udało mi sie odnaleźć
Psotuś demoluje chałupę regularnie
Wczoraj rozwalił pilota do tv - baterii jak narazie nie udało mi sie odnaleźć
Iza uduszę cię kiedyś za tą enigmatyczność odpowiedzi.
Za bateriami zerkaj do kuwety;-)
Napisz, choć w punktach co u niego?
1. Czy nadal w izolacji?
2. Czy miał jakieś kolejne badania i jak wyniki?
Forma jak sądzę kwitnąca. To cudne jak koty rozsadza energia i przecież nie można się na nie gniewać za "drobne" zniszczenia. A pilotów do TV ludziska nie znali przez wiele lat i może dzięki temu byli szczuplejsi - zawsze trzeba doopsko ruszyć
pozdrawiam serdecznie WSIECH.
Za bateriami zerkaj do kuwety;-)
Napisz, choć w punktach co u niego?
1. Czy nadal w izolacji?
2. Czy miał jakieś kolejne badania i jak wyniki?
Forma jak sądzę kwitnąca. To cudne jak koty rozsadza energia i przecież nie można się na nie gniewać za "drobne" zniszczenia. A pilotów do TV ludziska nie znali przez wiele lat i może dzięki temu byli szczuplejsi - zawsze trzeba doopsko ruszyć
pozdrawiam serdecznie WSIECH.
WSIE dziękują i równiez pozdrawiają.
A co do doopska, to mnie akurat nie można zarzucic braku ruchu, bo przez około pół roku jeżdżę na rowerze - i to bardzo dużo, a przez cały rok staram się chodzić do pracy 2 przystanki (około 15 minut marszu) i ogólnie dość często wracam na piechotę przynajmniej kawałek trasy
Co do Psotusia, to piszę enigmatycznie, jak to określłaś, żeby nie zapeszyć. Narazie kitek dostaje pierwszą serię Interferonu. Badania będę robić w styczniu albo cos koło tego. Co do izolacji, jest to niestety konieczność.
A co do doopska, to mnie akurat nie można zarzucic braku ruchu, bo przez około pół roku jeżdżę na rowerze - i to bardzo dużo, a przez cały rok staram się chodzić do pracy 2 przystanki (około 15 minut marszu) i ogólnie dość często wracam na piechotę przynajmniej kawałek trasy
Co do Psotusia, to piszę enigmatycznie, jak to określłaś, żeby nie zapeszyć. Narazie kitek dostaje pierwszą serię Interferonu. Badania będę robić w styczniu albo cos koło tego. Co do izolacji, jest to niestety konieczność.
Dzienkujem i rowniez zyczym wszystkiego dobrego!
Buzka
Buzka
gosiu dawno Cie nie widzialam na forum milo ze jestes:)
Iza Ty wiesz ze trzymam kciuki, tyle kotow sie chwali a to ladny a to biedny, ale z calego serca Psotkowi zycze, jak nikomu, zdrowia. pelnego wyzdrowienia. a to dlatego ze ma wspaniala Pania i wszystko ku temu zeby w pelni cieszyc sioe zyciem dlugie lata i z reszta gromadki i poprostu MUSI TAK BYC!!!!musi!
Iza Ty wiesz ze trzymam kciuki, tyle kotow sie chwali a to ladny a to biedny, ale z calego serca Psotkowi zycze, jak nikomu, zdrowia. pelnego wyzdrowienia. a to dlatego ze ma wspaniala Pania i wszystko ku temu zeby w pelni cieszyc sioe zyciem dlugie lata i z reszta gromadki i poprostu MUSI TAK BYC!!!!musi!
Aniu, bardzo Ci dziękuję
-
- Informacje
-