witam !
ma pewnien problem z moim kotem.
oj jakiś 2 dni cos jest z nią nie tak .od wczoraj ma jakies dziwne ataki
w pewnym momęcie zaczyna jej lecieć slina z buzi poczym sztywnieje i po chwili biega i w międzyczasie popuszcza .dzisiaj po tym ataku ostała drgawek .byłam z nia wczoraj u weterynarza ale on stwierdzuił że nic jej nie jest . przepisał tylko witaminy boi ma anemie i dał tabletke na odrobaczanie bo juz najwyższy czas .
dodam że temperatury niem ai był steryzizowana w sierbni 2010 roku
mam nadzieję że ktoś mi pomorze bo niemam pojęcia co z nia jest a strasznie sie o nią boję :/
co sie dzieje z moim kotem
Na samym dole tej strony: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjest taki tekst:
Uważaj na te obroże z Auchana. Moja koleżanka kupiła swojej kocie i skończyło się wizytą u weterynarza. Kota o mały włos nie zeszła (wymioty, ślinotok, sztywnienie mięśni), wetka stwierdziła, że to przez jakiś składnik z tych obroży. Może to kwestia indywidualna, ale ja unikam już kupowania w takich miejscach. Czasem lepiej wydać więcej i mieć pewność, że po pierwsze na pewno działa, a po drugie nie zaszkodzi.
Może jakieś uczulenie na coś nowego u kotka?
Uważaj na te obroże z Auchana. Moja koleżanka kupiła swojej kocie i skończyło się wizytą u weterynarza. Kota o mały włos nie zeszła (wymioty, ślinotok, sztywnienie mięśni), wetka stwierdziła, że to przez jakiś składnik z tych obroży. Może to kwestia indywidualna, ale ja unikam już kupowania w takich miejscach. Czasem lepiej wydać więcej i mieć pewność, że po pierwsze na pewno działa, a po drugie nie zaszkodzi.
Może jakieś uczulenie na coś nowego u kotka?
opisujesz atak epileptyczny lub epileptycznopodobny. Kota do lecznicy.