jeden kot wymiotuje a drugi nie
-
...
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2012, 23:32 przez sloneczko8787, łącznie zmieniany 1 raz.
jeden zrzuca wiecej włosa , więcej się liże , ma szybszą peerystaltyke jelit, zjada więcej włókna surowego i stąd mogą pochodzić te różnice.
Mam pytanie odnośnie tego papirusa. Znalazłam różne zdjęcia tej roślinki. Która jest własciwa? Czy koty faktycznie mogą to jeść? Czy to się kupuje jako kwiat, czy nasionka?Piuma pisze:Bardzo mozliwe ,ze jeden się zaklaczyl bardziej. karma odklaczająca nie wystarczy- trzeba podac paste .Dobrze kupioc papirusa lub wysiac kocia trawke - te rosliny zjedzone przez kota sprowokuja zwrocenie klakow .
Witam serdecznie!!
Może problemem wymiotów jest stres???. Ja mam 3 koty z czego jedna kotka przy jakimś stresie wymiotuje.Przy czym polecam wizytę i weta.Nigdy nic nie wiadomo....
Co do past polecam Gimpetu przy brytkach się sprawdzają..
Pozdrawiam.
Może problemem wymiotów jest stres???. Ja mam 3 koty z czego jedna kotka przy jakimś stresie wymiotuje.Przy czym polecam wizytę i weta.Nigdy nic nie wiadomo....
Co do past polecam Gimpetu przy brytkach się sprawdzają..
Pozdrawiam.
-
zainwestuje w pastę,już zauważyłam który z kotów wymiotuje,akurat ten któremu sierść wypada w mniejszym stopniu,ale bywa że i sierścią kotki się naje a jej więcej wypada
a jak działa pasta ? bo jak już kot wymiotuje to robi to po kawałku czasami i wszędzie coś leży bleee
a jak działa pasta ? bo jak już kot wymiotuje to robi to po kawałku czasami i wszędzie coś leży bleee
-
o nie,więc pasta górą bo jak zaczyna zwracać tą sierść to i cała zawartość żołądka wychodziK@rOLcI@ pisze:raczej powinno mu sie w żoładku wszystko zebrać do kupy (dosłownie) i wylądawać w kuwecie - druga strona to jakby trawy pojadł.
-
- Informacje
-