Kicia straciła apetyt?!
Moja 2.5 roczna koteczka (wysterylizowana) od wczoraj nie je i nie pije. Myślałam, że to może dlatego, że jest gorąca. Ale dzisiaj jest znacznie chłodniej i nie je - nawet jak jej rzucam chrupki zachęcając do zabawy odchodzi w inne miejsce. W nocy nie przyszła do mnie do łóżka chociaż prawie zawsze przychodziła rano na "mizianki". Jeżeli nic się nie zmieni to jutro pójdę do weta, bo dziś niedziela i nieczynne Ale zanim co to może Wy mi coś doradzicie...proszę.
Elżbieto, a czy kicia normalnie się wypróżnia? Nie ma problemów z kupką? Mogła sią na przykład zakłaczyć i stąd ta niechęć do jedzenia czy picia. Upał też robi swoje, ale zazwyczaj koty wtedy tylko trochę mniej jedzą i piją. Jeśli z kuwetowymi sprawami wszystko ok, to jednak wizyta u weta może być konieczna
i druga opcja...mojha kicia przestaje jesc kiedy boli ja gardlo....jesli nie je przez pol dnia juz wiem ze jest przeziebiona....u kota bardzo szybko przeziebienie przechodzi w zapalenie pluc- co wiem od lekarza, dlatego powinnas juz wczoraj isc do weterynarza.
kot moze sie pochorowac takze od nadmiernego goraca, nie tylko od zimnego wiatru.
kot moze sie pochorowac takze od nadmiernego goraca, nie tylko od zimnego wiatru.
-
- Informacje
-