Niepokojące objawy u kociaka
Witam, jestem tu nowa i proszę o podpowiedzi. Mam kotka, niecałe 3 miesiące, MCO. Kotek był żywiołowy, chętnie się bawił, jednak wczoraj jakby zaczęła mu drętwieć tylna łapka. najpierw na nią nie stawał, potem kuśtykał. po jedzeniu zasnął. kiedy się obudził i zaczęłam się z nim bawić wędką, znowu wszytsko było dobrze. Generalnie w kółko sie tak powtarzało- po odejsciu od miski troche kulał, potem bylo ok. Dzisiaj zauważywał, że przedniej łapki nie stawia na podłodze. Ponadto cały dzień spi- jadł rano i po południu, zrobił kupkę i siusiu, ale non stop spi. nie chce się bawić i mam wrazenie ze ledwo się trzyma na nogach bo jak go postawie to od razu sie kladzie. Czy mieliście u swoich pupili podobne objawy?? jak macałam łapki to kotek nie piszczał i nie miauczał. uraz również wykluczam, bo w sumie jestem z nim non stop. Proszę o jakieś rady
takiego kicia musi obejrzeć lekarz , nie czekaj na nic tylko jak najszybciej pokaż lekarzowi, są to objawy jakich nie powinno pokazywać zwierzę w tym wieku.
-
- Informacje
-