odrobaczanie kotów
moja suczka tez nie chce łykac tabletek ,chyba zadne zwierze tego nie lubi mozesz rozdrobnic tabletke na kawałki i każdy mały kawałek włozyc do kaska jakiegos np jego przysmaku i dac mu z ręki albo małe kawałeczki tabletki włozyc otwierajac pyszczek kotkowi(lekko przechylajac do tyłu) kotek tego nie wypluje pomlacka pomlacka i połknie
Co prawda tutaj jest miejsce na tematy psie, ale powiem o innej metodzie niż poprzedniczka. Można zrobić z tabletki taką papkę i wysmarować kotkowi miejsce gdziekolwiek, byle był w stanie to wylizać, w końcu koty nienawidzą być brudne, a myślę, że wypluwanie mazi przez kota nie wchodzi w grę... chociaż kot to bardzo "dziwne" zwierzę
Proponuję metodę, która sprawdziła się u dwóch niesfornych kotek mojej koleżanki. A no i chyba warto pokazać kici, że ma "brudne" futerko- reakcja będzie natychmiastowa
Proponuję metodę, która sprawdziła się u dwóch niesfornych kotek mojej koleżanki. A no i chyba warto pokazać kici, że ma "brudne" futerko- reakcja będzie natychmiastowa
są preparaty w formie kropli na kark, które odrobaczają zwierzę lub pasty do pysia.
a czy profender, znalazlam go na www.odrobaczanie.pl mogłby byc?
tak
to sie wlasnie "wylewa" na kark.
tylko zanim kupisz zwaz kota, bo sa rozne dawkiw zaleznosci od wagi o ile sie nie myle.
a takiego malego to chyba tez mozna jakas pasta odrobaczyc. moja kicia pierwsze odrobaczanie mila vatinth pasta, potem z 6 rzy profander, a potem milbamex w tabletkach ( przekonalam sie ze mozna wrzucic do gardla kotu i podniesc lebek w gore zeby polknal- byle z zaskoczenia:P)
to sie wlasnie "wylewa" na kark.
tylko zanim kupisz zwaz kota, bo sa rozne dawkiw zaleznosci od wagi o ile sie nie myle.
a takiego malego to chyba tez mozna jakas pasta odrobaczyc. moja kicia pierwsze odrobaczanie mila vatinth pasta, potem z 6 rzy profander, a potem milbamex w tabletkach ( przekonalam sie ze mozna wrzucic do gardla kotu i podniesc lebek w gore zeby polknal- byle z zaskoczenia:P)
-
- Informacje
-