Karollciu, może jestem debilem, ale nie wiem, o co Ci chodziK@rOLcI@ pisze: asiaryś wróciłam do przeglądarki IE i zauwarzyłam, że mi korekty nie robi - pamiętasz moze gdzie to sie ustawia?
Ostra niewydolność nerek
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2011, 10:45 przez asiryś, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziękuję za pomoc. Zdjęcia moich koteczek (chorowitej Suri i malutkiej Mili) są w wątku "Fotki naszych pupili 2"
ło matko - nie podkreśla mi na czerwono i nie wiem kiedy literówki robie czy bykiasiryś pisze:Karollciu, może jestem debilem, ale nie wiem, o co Ci chodziK@rOLcI@ pisze: asiaryś wróciłam do przeglądarki IE i zauwarzyłam, że mi korekty nie robi - pamiętasz moze gdzie to sie ustawia?
No i bardzo dobrze. Trzeba patrzeć co się piszeK@rOLcI@ pisze:ło matko - nie podkreśla mi na czerwono i nie wiem kiedy literówki robie czy bykiasiryś pisze:Karollciu, może jestem debilem, ale nie wiem, o co Ci chodziK@rOLcI@ pisze: asiaryś wróciłam do przeglądarki IE i zauwarzyłam, że mi korekty nie robi - pamiętasz moze gdzie to sie ustawia?
I to nie do ciebie Karolino, tylko do samej siebie. Od czasu kiedy mam Worda angielskiego i nie poprawia mi błędów po polsku, bardziej się pilnuję i czytam co napisałam. A mam tendencję do puszczania Alt-a zbyt szybko i opuszczania polskich diakrytyków