Aniu ja ewidentnie coś boli, może sama delikatnie obmacaj Kicię obserwując jej reakcje na dotyk (miauknięcia, rozrzeżanie się źrenic).
A jak reaguja oczy na światło, robi kreseczki czy źrenice są cały czas duże?. Czy zdarzyło sie, że miała dziwne drgawki?
poraz zmienic tytul- kicia zdrowa;)
drgawek nie miala, dotykac sie daje, oczy jej sie normalnie zmieniaja, choc czesto ma rozszerzone zrenice. wczoraj warczala ale chyba dlatego ze ja chcialam z podlogi przegonic. wydaje wlasnie odglosy do ptakow ale po tych krzykach w lecznicy ma zdarty ghardziolek, niekotre dzwieki sa nieme.
do pana dr to na prywatna mam napiac ?
do pana dr to na prywatna mam napiac ?
Mój Dyzio też siusiał normalnie, tylko ja szybko zauwazyłam, że cos jest nie tak bo z pysia ślina ciekła mu prawie ciurkiem.
Doktor też niczego nie mógł wybadać, ale podstawowe badania krwi wykazaly jakiś stan zapalny i dostał antybiotyk. Następnego dnia po zbadaniu moczu okazało sie, że to pęcherz.
Tyle, że juz po 2 daniach widać było znaczną poprawe samopoczucia, a u Was poprawy nie widać.
Doktor też niczego nie mógł wybadać, ale podstawowe badania krwi wykazaly jakiś stan zapalny i dostał antybiotyk. Następnego dnia po zbadaniu moczu okazało sie, że to pęcherz.
Tyle, że juz po 2 daniach widać było znaczną poprawe samopoczucia, a u Was poprawy nie widać.
jeju Amika nie chce za wczesnie tego powiedziec ale kiedy juz jestem prawie dobita widze jakby poprawe, zaczyna sobie z lekka podskakiwac, ostrzyc pazurki, takie przeblyski sie pojawiaja jakby, ale sama nie wiem juz
jestem umowiona na jutro na 12 do innego lekarza , sczytalam mu wyniki przez telefon, powiedzial ze sa zle!! podejzewa koci hiv lub cos ze szpikiem kostnym....ewentualnie robaki te takie co w plucach siedza, jestem zalamana !!!!!!!! bedzie mial jutro robione usg, badanie krwi na fiv i wymazy....ale kazal sie nie nastawiac pozytywnie......
Aniu, co ja czytam?
Daj znać co z Kicią.
Daj znać co z Kicią.