Pratel na odrobaczenie kota
Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
zgodnie z prawem obrót tego typu lekami w sieci jest niezgodny z prawem.
Nie masz czasu skoczyć do lekarza?Anonymous pisze:Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
A masz w ogle czas aby zajmować się zwierzakiem czy też nie?
Lecznic w kazdym mieście jest tyle ze mozna wejść do którejs po drodze. Dobrze znac wage kota to ułatwi dobór dawki.Iza-Erin pisze:Nie masz czasu skoczyć do lekarza?Anonymous pisze:Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
A masz w ogle czas aby zajmować się zwierzakiem czy też nie?
Dokładnie, ja tak robię. Ostatnio, żeby nie stresować kocicy, która nie cierpi chodzic do weta, poprosiłam o pastę odrobaczającą i jej dałam sama w domu. Ale nie było mowy o tym, żebym nie miała czasu się przejść do weta w tym celu.elza pisze:Lecznic w kazdym mieście jest tyle ze mozna wejść do którejs po drodze. Dobrze znac wage kota to ułatwi dobór dawki.
-
- Informacje
-