Pratel na odrobaczenie kota

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

17 listopada 2007, 11:55

Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

20 listopada 2007, 00:34

zgodnie z prawem obrót tego typu lekami w sieci jest niezgodny z prawem.
Iza-Erin
Kontakt:

20 listopada 2007, 08:19

Anonymous pisze:Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
Nie masz czasu skoczyć do lekarza? :shock:
A masz w ogle czas aby zajmować się zwierzakiem czy też nie? :evil:
elza

20 listopada 2007, 11:26

Iza-Erin pisze:
Anonymous pisze:Można gdzieś w sieci kupić Drontal lub Aniprazol. Nie mam czasu skoczyć do weterynarza a kot ma robaczki. Wcześniej kilka razy dawałem mu Drontal.
Nie masz czasu skoczyć do lekarza? :shock:
A masz w ogle czas aby zajmować się zwierzakiem czy też nie? :evil:
Lecznic w kazdym mieście jest tyle ze mozna wejść do którejs po drodze. Dobrze znac wage kota to ułatwi dobór dawki.
Iza-Erin
Kontakt:

20 listopada 2007, 11:37

elza pisze:Lecznic w kazdym mieście jest tyle ze mozna wejść do którejs po drodze. Dobrze znac wage kota to ułatwi dobór dawki.
Dokładnie, ja tak robię. Ostatnio, żeby nie stresować kocicy, która nie cierpi chodzic do weta, poprosiłam o pastę odrobaczającą i jej dałam sama w domu. Ale nie było mowy o tym, żebym nie miała czasu się przejść do weta w tym celu.
ODPOWIEDZ
  • Informacje