Witam wszystkich, mam kotkę ok 4 miesięcy, wczoraj od rana jej nie było, szukałem jej wszędzie.
Dopiero po południu znalazłem ją w pudełku gdzie spała w altance.Była bardzo markotna, nie ruszała się tylko cały czas leżała na boku.
Całą noc przespała w domu kręcąc tylko od czasu do czasu głową.
Dziś rano było dużo lepiej je i pije czego wcześniej nie chciała robić, ale zmartwiło mnie że tylko wstaje na przednie łapki a na tylnych nie staje.Myślałem że może ją coś potrąciło ale łapkami tylnymi rusza, więc chciałem ją wziąć na dwór żeby zrobiła siku.Gdy wziąłem ją na ręce zobaczyłem taką gulę pod skórą obok prawej dolnej łapy, po chwili wstała i zrobiła siku (dojść długo) a potem znów się położyła i leży nie wiem co to może być, ale podejrzewam że to coś z pęcherzem.Dodam tylko że mruczy jakby ją nic nie bolało.
Bardzo proszę o pomoc.
Problemy z pęcherzem ?
-
idz z nią jak najszybciej do weterynarza!
-
Mam taki zamiar, ale muszę poczekać na rodziców.
Teraz jak dotykam tej bulwy to mam wrażenie że się zmniejszyła po tym jak zrobiła siku.
Teraz jak dotykam tej bulwy to mam wrażenie że się zmniejszyła po tym jak zrobiła siku.
starajcie się nie pisać w takich momentach , ale natychmiast pędzić do lecznicy. To bez sensu. Widać , że stan kota jest poważni i nie ma co gdybać tylko działać.
-
- Informacje
-