Sanocka - prośba

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
astonia

23 sierpnia 2011, 11:09

W imieniu własnym i zapewne wielu innych pacjentów lecznicy na Sanockiej zwracam się z prośbą o możliwość telefonicznej rezerwacji wizyt u wybranego lekarza.
Dziś poinformowano mnie, że poza dr Chwastowską i dr Orłem takiej możliwości nie ma, co niestety nie przekłada się na rzeczywistość, bo jeszcze niedawno tak robiliśmy (choćby z niedzieli na poniedziałek). Co więcej, sami lekarze potrafią nas wpisać na kolejną wizytę i konkretną (w miarę przynajmniej) godzinę i do danego lekarza. Każdy z nas ma swoich mniej i bardziej ulubionych lekarzy w Krakvecie a nasze footra też na nich różnie reagują.
Proszę więc przełożonych Krakvetowych o rozważenie takiej opcji, gdyż czekanie w poczekalni nierzadko sięgające kilkudziesięciu minut (jak się ma pecha, a ja najwidoczniej mam...) powoduje jedynie, że kiciura się dodatkowo stresuje (jakby jej było mało wrażeń...) a inni psi i koci pacjenci również się niepokoją co wcale nie poprawia ani atmosfery, ani sprawności obsługi w lecznicy :(

PIĘKNIE DZIĘKUJĘ za maleńkie choćby usprawnienia :)
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

03 września 2011, 23:33

dążymy do takich zmian , ale nie jet to takie proste jak się wydaje siedząc przed komuterem. Co sie da to poprawiamy w obsłudze zwierzaków , ale nie da się przeprowadzić rewolucji, bo kończy się to źle.
ODPOWIEDZ
  • Informacje