środek na karaluchy a bezpieczeństwo kota
Czy zastosowanie blattanex gel - środka przeciwko karaluchom zawierającego 2,15% imidachloprydu będzie bezpieczne dla kota w domu?
trzeba przeczytać na ulotce lub etykiecie co pisze o środku dla innych organizmów żywych.
Cześć z tymi karaluchami to była masakra. Cały rok środek za środkami kupowałam i nic nie pomagało. Jest jeden lepszy od tych wszystkich , kupiłam na Allegro nie pamiętam nicku ale logo w aukcji to insekti duo , logo z robalem i żólte chyba napisy.
To mi poradziła znajoma , kazała uważać na osobę podrabiającą się pod tą osobe.
Srodek ten to kulki za 10,99 a ten co niby się podrabia ma za 15,99 więc wątpie czy pomylicie. Na obrazku jest karaluch przekreślony
Jestem zadowolona aczkolwiek troszkę zgniecione te kulki przyszły , mimo to nie miało to wpływu na działanie.
Więc jeśli ktoś chce zredukować ilość tych cholerstw to polecam
To mi poradziła znajoma , kazała uważać na osobę podrabiającą się pod tą osobe.
Srodek ten to kulki za 10,99 a ten co niby się podrabia ma za 15,99 więc wątpie czy pomylicie. Na obrazku jest karaluch przekreślony
Jestem zadowolona aczkolwiek troszkę zgniecione te kulki przyszły , mimo to nie miało to wpływu na działanie.
Więc jeśli ktoś chce zredukować ilość tych cholerstw to polecam
Mnie już z dwóch mieszkań udalo sie pozbyc karaluchów (prusaków) za pomocą tego srodka xxxxxxxx Naprawde polecam
-
- Informacje
-