Sterylizacja dwóch kotek naraz!!

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

kociamamusia
Kontakt:

01 stycznia 2009, 23:43

Witam serdecznie:)jestem nowa na forum ale mam nadzieję że już zostanę:)Zupełnie niedawno zostałam kocią mamą:)Razem z dziewięcioletnią córcią zaadoptowałyśmy najpierw kocurka....był pzrepiękny!!!!!!Niestety zaadoptowany ze schroniska z kocim katarkiem:(Nie dało rady go uratować ale walczyłyśmy do końca!!:(To smutne było......ale miesiąc pozniej zaadoptowałałyśmy dwie schroniskowe kociaczki:)teraz dziewczynki mają 6 i 7 miesięcy, sa szczepione, zdrowe, szalejące i ogólnie miodzik:):) Tylko czeka mnie sterylizacja....mój weterynarz mówi że za jakieś dwa miesiące...strasznie się tego boję...i teraz pytanie czy sterylizować obie równocześnie?????Czy najpierw jedną...a jak dojdzie do siebie to wtedy drugą???.....Boję się tylko że jak jedna będzie po zabiegu to druga jej zrobi niechcący krzywdę....zaznaczam że pracuje ale obok mieszkają moi rodzice i mogą zająć się koteczką po zabiegu...moja mama rto doskonała pielęgniarka zwierzęca, kiedyś nawet mewę uratowała...:):)zbierała jej nawet robale:):)...wracam do tematu...jak radzicie?????????? Boję sie strasznie że kociaki się bedą męczyly:(A może nie sterylizować???
kociamamusia
Kontakt:

01 stycznia 2009, 23:44

Przepraszam:(zaraz na początku gafa:(Czy admin może mi przenieść wątek do kociaków????????Przepraszam....
ODPOWIEDZ
  • Informacje