Sterylizacja MCO
Kiedy powinnam poddać sterylizacji kotkę rasy Maine Coon??
można od 3 miesiąca do śmierci. W USA wykonują nawet w 2 miesiacu, na naszym kontynencie przyjęło się 5-6 miesiąc.
Dziękuję serdecznie za odpowiedź
Mam jeszcze jedno pytanko... Czy Dracena Sandera jest niebezpieczna dla kotków? Ponieważ moje kiciusie uwielbiają ją skubać a ja boję się że to im zaszkodzi
Mam jeszcze jedno pytanko... Czy Dracena Sandera jest niebezpieczna dla kotków? Ponieważ moje kiciusie uwielbiają ją skubać a ja boję się że to im zaszkodzi
-
- Kontakt:
Dracena jest trująca. Na Pw wysyłam ci link do strony z listą trujących roślin.
Dzięki W takim razie czas iść z draceną do kosza
a co z zamiokulkas zamiolistny?? Nie ma go liście
-
- Kontakt:
Troche się naszukałam na temat ZZ, nigdzie nie znalazłam jednoznacznego stwierdzenia że jest trujący ale...
Natknęłam się na takie wypowiedzi:
Natknęłam się na takie wypowiedzi:
Włąśnie miałem zepsuty weekend przez tego kwiatka. Dziecko pogryzło łodyge tylko tak ze pociekł sok-obiawy: strasznie piekący ból , obrzek jamy ustnej, wylondowałem z nim na pogotowi,OSTRZEGAM kto ma DZIECI!!!
więc wniosek jest taki że należy na delikwenta - ZZ uważać.witam mam piękny okaz 5letnieko zamioculcasa,kwitnie 3 razy w roku i ciagle wypuszcza nowe liście, jest cudny ale ostatnio mnie przeraził. Mam roczne dziecko, które wszystko obrgyza.Dorwł sie do listka tego kwiatka i zaczął strasznie krzyczeć.Sama ugryzłam listka i przeraziłam sie sok spowodował niesamowity ból w jamie ustnej ktory dlugo sie utrzymuje uniemozliwia picie, jedzenie. nie moge nic na ten temat znalezc, pomozcie
To straszne! Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
-
- Informacje
-