swierzb u kota? panie Jarku blagam o pomoc!!!!!!
a trichogram udałoby Ci się zrobić?
-
A co to jest
jedna kotka ma sie gorzej po zakonczeniu dzialaniu sterydow wydrapala sobie znaczna czesc wlosow ze skroni
kupila, im karme na bazie ryby jesli byly by uczulone na kure
royal canin digestive comfort nie wiem czy to dobry wybor?
jedna kotka ma sie gorzej po zakonczeniu dzialaniu sterydow wydrapala sobie znaczna czesc wlosow ze skroni
kupila, im karme na bazie ryby jesli byly by uczulone na kure
royal canin digestive comfort nie wiem czy to dobry wybor?
a sterydy przynosiły efekt?
-
tak sterydy hamowaly drpanie na ok 7 dni po zakonczeniu dzialania koty znow sie drapia
a dasz radę wkleić jakieś zdjęcia tych miejsc?
-
witam Panie Jarku zrobilam komorka zdjecia skroni mojej kotki tej co najbardziej sie drapie ale nie zbyt wiele widac
ewentualnie moge wyslac na panski numer telefonu bo nie mam jak wkleic na forum
ewentualnie moge wyslac na panski numer telefonu bo nie mam jak wkleic na forum
proszę wysłać.
-
witam wyslalam przed chwila 2 zdjecia skroni kotki ktora najbardziej sie drapie(nie zbyt dobrze widac co prawda...)
to jedyne objawy drapia sie tylko po uszach i sroniach i szyi
to jedyne objawy drapia sie tylko po uszach i sroniach i szyi
nie obstawiałbym , że to świerzb.
-
moi weci wykluczyli swierzb,robili zeskrobine 2 razy nic nie wyszlo
powiedzieli ze to raczej alergia lub atopia,
czy alergia na kurczaka moze objawiac sie przez dluzszy czas? chodzi mi o to ze np.w poniedzialek zjadly kurczaka gotowanego i drapaly sie we wtorek tez i w srode mimo ze we wtorek i srode dalam im wolowine?czy alergia na kure moze byc dlugotrwala mimo nie podania w dany dzien kurczaka?
prze[praszam ze tak zawilo
powiedzieli ze to raczej alergia lub atopia,
czy alergia na kurczaka moze objawiac sie przez dluzszy czas? chodzi mi o to ze np.w poniedzialek zjadly kurczaka gotowanego i drapaly sie we wtorek tez i w srode mimo ze we wtorek i srode dalam im wolowine?czy alergia na kure moze byc dlugotrwala mimo nie podania w dany dzien kurczaka?
prze[praszam ze tak zawilo
tak atopia takie ma objawy jak piszesz. Ona nie zanika zaraz po odstawieniu danego alergenu. Może słabnąć , ale nie nie zanika od razu
-
- Informacje
-