Chciałabym zapytać, czy zapalenie gardła u kota można wyleczyć lekami homeopatycznymi? Jeśli tak, to jakimi?
Nalezy zrobic wymaz z gardla ,zeby bylo wiadomo co jest powodem tak czestych zachorowan na gardlo. Wtedy juz wiadomo co leczyc homeopatia czy to jest gronkowiec czy paciorkowiec. Podaj swoj e-mail to ci pomoge
Zapalenie gardła?
" Gościu" a czemu Ty taki tajemniczy jesteś, boisz się ujawnić? A może masz jakiś interes żeby dezawuować homeopatię...
Nie atakuje tylko uwazam ze sa pewne reguly a sam lecze swojego kota i psa homeopatia .
grahag2 ty tez jestes tajemniczy bo ja zamiast gosc moge sobie napisac Julek i co wtedy nie jestem tajemniczy?? Tutaj wszyscy za wyjatkiem Pana Jarka sa tajemniczy
widzę, że raczej Ty je preferujesz .... a skoro masz do mnie ALE to proponuje się ujawnić ... co do forum to zapraszam - z pewnością anonim wie o jakie chodzi (skoro Ciebie tak drażni moja osoba to wiedz, że jest to mi zupełnie obojetne)gosc pisze:Widze sunshain .ze lubisz ,aby Twoje bylo na wierzchu.. Jezeli preferujesz homeopatie i chcesz zachecac do niej prosze nikt Ci nie broni otworzyc swoje forum i zatytulowac ''LECZENIE HOMEOPATYCZNE'' Nalezy wiedziec ,ze jest to dlugotrwale leczenie i nalezy jak sie to mowi wylapac w zalazku. Zawsze nalezy sie kierowac dobrem zwierzaka.
jeszcze mi się nie zdarzyło ani siebie ani koty leczyć homeopatycznie ale jak ktoś pyta a ja wiem jaki jest homeopata polecany to dlaczego mam nie przekazać tej informacji
edit: co do "wyłapania w zalążku" to hodowcy polecający homeopatię wybierali ją jak już konwencjonalne leczenie nie przynosiło rezultatów i większość pozostała przy homeopatii
proszę powrócić do tematu albo go zamknę są inne fora do skakania sobie do oczu. Dbam o merytoryke i kulturę.