Zapalenie gardła?

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

gosc

17 września 2012, 19:40

Chciałabym zapytać, czy zapalenie gardła u kota można wyleczyć lekami homeopatycznymi? Jeśli tak, to jakimi?

Nalezy zrobic wymaz z gardla ,zeby bylo wiadomo co jest powodem tak czestych zachorowan na gardlo. Wtedy juz wiadomo co leczyc homeopatia czy to jest gronkowiec czy paciorkowiec. Podaj swoj e-mail to ci pomoge :wink:
grachagc2

17 września 2012, 19:44

" Gościu" a czemu Ty taki tajemniczy jesteś, boisz się ujawnić? A może masz jakiś interes żeby dezawuować homeopatię...
grachagc2

17 września 2012, 19:50

Dla jasności moje pytanie było skierowane do "Gościa" który atakował Sunshain.
gosc

17 września 2012, 21:37

Nie atakuje tylko uwazam ze sa pewne reguly a sam lecze swojego kota i psa homeopatia .
gosc

17 września 2012, 21:39

grahag2 ty tez jestes tajemniczy bo ja zamiast gosc moge sobie napisac Julek i co wtedy nie jestem tajemniczy?? Tutaj wszyscy za wyjatkiem Pana Jarka sa tajemniczy :P
Awatar użytkownika
sunshain

19 września 2012, 21:24

gosc pisze:Widze sunshain .ze lubisz ,aby Twoje bylo na wierzchu.. Jezeli preferujesz homeopatie i chcesz zachecac do niej prosze nikt Ci nie broni otworzyc swoje forum i zatytulowac ''LECZENIE HOMEOPATYCZNE'' Nalezy wiedziec ,ze jest to dlugotrwale leczenie i nalezy jak sie to mowi wylapac w zalazku. Zawsze nalezy sie kierowac dobrem zwierzaka.
widzę, że raczej Ty je preferujesz .... a skoro masz do mnie ALE to proponuje się ujawnić ... co do forum to zapraszam - z pewnością anonim wie o jakie chodzi 8) (skoro Ciebie tak drażni moja osoba to wiedz, że jest to mi zupełnie obojetne)

jeszcze mi się nie zdarzyło ani siebie ani koty leczyć homeopatycznie ale jak ktoś pyta a ja wiem jaki jest homeopata polecany to dlaczego mam nie przekazać tej informacji

edit: co do "wyłapania w zalążku" to hodowcy polecający homeopatię wybierali ją jak już konwencjonalne leczenie nie przynosiło rezultatów i większość pozostała przy homeopatii
Gosc

20 września 2012, 22:52

:mrgreen: Jak by ci bylo obojetne to bys nie mowila o tym ,ale nie jest ci to obojetne :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sunshain

21 września 2012, 19:16

Gosc pisze::mrgreen: Jak by ci bylo obojetne to bys nie mowila o tym ,ale nie jest ci to obojetne :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
netykieta się kłania jak wiesz co to jest
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

21 września 2012, 20:22

proszę powrócić do tematu albo go zamknę są inne fora do skakania sobie do oczu. Dbam o merytoryke i kulturę.
ODPOWIEDZ
  • Informacje