Złamanie trzonu kręgosłupa - PILNE!!!
Dziękuję wam razem z Gratką za wsparcie. Kochane jesteście..
Już się zalogowałam, dziękuję :*
Muszę się pochwalić - kicia zrobiła kupę!!!
Przepraszam, ale strasznie się cieszę,że chociaż to jest z głowy...
My też się bardzo cieszymy.Gratka pisze:Muszę się pochwalić - kicia zrobiła kupę!!!
Już miałam Ci podpowiadać byś spróbowała natłuszczonym termometrem delikatnie masować kolistym ruchem (ja tak pomagałam swoim malutkim dzieciom).
Gratka dopisz swój wątek do tego zbiorowego, wtedy więcej osób zajrzy do Waszego.
Postaram się podrzucać Twój wątek, by nie ginął na dalszych stronach.
I trzymam kciuki za kicię.
Wczoraj Gratka wybrała się na wycieczkę przyprawiając mnie o zawał serca. Zostawiliśmy ją na pół godziny w osłoniętym legowisku. Po powrocie okazało się , że kici nie ma. W drugim pokoju znalazłam usztywnienie - nie mam pojęcia jak się z niego wyśliznęła, bo był nienaruszony. Kicia jakby nigdy nic leżała kawałek dalej dbając o higienę... Była z siebie bardzo dumna i mruczała przez resztę wieczoru. Mam tylko nadzieję, że nic sobie nie uszkodziła Za to bardzo ładnie zaczęła współpracować przy wyciskaniu i nie musimy jej już tak męczyć. A tutaj zapraszamy na nasz bazarek Gratki:
Każdy kto chce pomóc:xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Każdy kto chce pomóc:xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Chodzi o Anię Rylską?
Zaraz jak odpisze to Ci prześlę na pv.
To super ze kica zaczyna spacerowac, myc sie, i wogole ze jej lepiej. bardzo jest dzielna. chociaz jej nie znam osobiscie to jestem z niej dumna. a co dalej sie robi z takim zlamaniem? czeka sie az sie samo zrosnie czy tez jakas operacja Was czeka?
Ja- Ba , w koncu, juz chyba pare razy narzekalas ze Cie miau wywala:)
Ja- Ba , w koncu, juz chyba pare razy narzekalas ze Cie miau wywala:)
Trzymam kciuki za Gratkę.
-
- Informacje
-