alergia

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

isabelle30

07 listopada 2012, 22:13

Powinnaś jak najbardziej. Ja dałabym także dodatkowy cynk i nie szczędziłabym wit B oraz biotyny
czerwinskai@wp.pl

07 listopada 2012, 22:20

Bardzo dziękuję za pomoc, dostrzegłam światełko w tunelu :D od jutra biore sie do roboty :D
isabelle30

07 listopada 2012, 22:23

I to jest najważniesze! Światełko w tunelu cuda czyni i zamienia się w słońce walące po oczach!
kasik.u

08 listopada 2012, 08:53

Sudocrem jest do pupci niemowlaka, dlatego jest bardzo delikaty i świetnie łagodzi podrażnienia i zadrapania skóry. Zawiera też cynk.
Bardzo dobrym preparatem na skórę i włos jest Efa oile - zawiera wszystk oco potrzebne i bardzo łatwo się podaje psiakom :)
mandelka

08 listopada 2015, 16:00

Witam mam problem z moją psiną Mandelka ma już 10 lat jest psem podwórkowym ale dopiero teraz zaczęła z niej siersc schodzić byłam z nią u kilku weterynarzy ale jakoś nikt nie potrafił jej pomóc nawet pojechalismy z nia do glownej kliniki w Lublinie na Głębokiej ale i tam jakoś się nie poznali porobili jej badania krew,rtg,usg,echo serca są zmiany w organizmie kupiłam niedawno internetem szampon z biosiarką i dziegciem czy jakoś tak bo bardzo miała łupież i się gryzla i drapała i bardzo smierdziała teraz łupiez prawie ustapil i smród tez ale pozostało drapanie i gryzienie dostaje karme z biedronki od niedawna taka Puffi są tam witaminy A,D3,E nie wie,m co mozna jej podać jeszcze gdzie mozna zakupić inne artykuły zeby się juz nie drapała i nie gryzła kapie ją 2 razy w tygodniu moze trzeba częściej ten szampon to dr.Seidl teraz smierdzi po tym szamponie juz nie mam sił do niej.
ODPOWIEDZ
  • Informacje