mam nadzieję że niepokićkały mi sie literki
Mam pytanko jak dawkować artrofleks czy jest to moze obojętne Obecnie psiak dostaje swoją porcje wieczorkiem po kolacji (na zwykłym biszkopcie - ładnie sie wchłania i psiak zjada całą przeznaczoną dawkę ). Chciałabym zaznaczyć, że jest to przeszło 7 letni wilczur z dość poważnym zwyrodnieniem stawów
Artrofleks - dawkowanie
zgodnie z zaleceniem producenta 5 ml na dobe przez 14 dni potem 2,5 ml
wiem ile ma dostawać ale niewiem o jakich porach. Jak na razie dostaje całą dawke na raz (na noc) i zastanawiam sie czy nielepiej byłobyby ją jednak rozłożyć względnie podawać rano
można całą dawke na raz i obojetna pora
ten preparat można podawać non stop.
a ja mam inne pytanie odnośnie arthroflexu, mój szczeniak ma po nim rozwolnienie, tzn teraz wiem że to on tego, dostaje go od miesiąca i przez pierwszy tydzień miał rozwolnienie, wet nie potrafił znaleźc przyczyny w tej chili mu przeszło, ale własnie kilka dni temu dowiedziałam sie od znajomej że to mogło być przez arthroflex własnie, że pies pewnie go źle przyswaja i teraz nie wiem czy dawać mu go nadal czy przestać
wcześniej dostawał arthoscan i nie mu nie było
wcześniej dostawał arthoscan i nie mu nie było
oczywiście, że nie podawać, jeśli już bardzo chcesz podawać to jakiś zamiennik.
-
- Informacje
-