Witam mój pies jest żywiony gotowanym ryżem i drobiem ( bez kości ). Ma bardzo wrażliwy żołądek na jedzenie. Wczoraj nie chciał nic jeść, troszkę podziubał, miał biegunkę, a w nocy wymiotował i również miał biegunkę. Dziś rano próbował się na siłę wyprużnić i z odbytu kapała mu dosyc gęsta krew ( 3 kropelki ). Po spacerze dałam mu samo skrzydełko ugotowane bez ryżu ( oczywiście bez kości ), i zjadł całe. Piesek jest pełen energi zachowuje sie całkiem normalnie. Jako przekąski jadał tylko niesolone orzeszki ziemne. Jada je od zawsze i bardzo je lubi i toleruje. Co to mogło być ? Czy to mogła być wina pasożytów wewenętrznych ?
Dziś ide go odrobaczyć. Czy może powinnam poprosić o jakieś lekarstwa na biegunkę ? Poradźcie coś !
biegunka, wymioty, krew
koniecznie psu najlepiej nie podawaj niczego do jedzenia poza wodą,moj przechodził przez to samo co twój lekarz zrobił zastrzyk zapsiał lekarstwo do momku 1 dzień nie podawałam psu nic poza wodą.
Nie. Powinnaś opisać lekarzowi objawy, a to on zadecyduje o sposobie leczenia Twojego psa.Anonymous pisze:Czy może powinnam poprosić o jakieś lekarstwa na biegunkę ? Poradźcie coś !
a najważniejsze należy tego psa zbadać, ma na pewno spore problemy z jelitem prostym lub samą odbytnicą.
-
- Informacje
-