Blade dziąsła po usunięciu ropomacicza

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Paulina2102

24 października 2018, 11:48

Witam. Moja suczka rasy beagle lat 6,5 ponad 2 tygodnie temu miała operacje ropomacicza, dostawała po operacji antybiotyk i lęk przeciwbólowy. Byliśmy na 2 kontrolach po operacyjnych. Na pierwszej nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości natomiast na 2 inny lekarz stwierdził, że dziasla mojej suni są blade. Następna kontrolę mam dopiero za parę dni. Dziasla są blado rozowe po nacisku na dziaslo szybko wracają do swojego bladego koloru. Czy jest się czym martwić? Piesek je normalnie jest pełna energii nie widzę żadnych nieprawidłowości. Dlatego czy jest jakiś powód do obaw? Dodam, że mieszkam w Anglii i co weterynarz to inne opinie. Z góry dziękuję za odpowiedź.Witam. Moja suczka rasy beagle lat 6,5 ponad 2 tygodnie temu miała operacje ropomacicza, dostawała po operacji antybiotyk i lęk przeciwbólowy. Byliśmy na 2 kontrolach po operacyjnych. Na pierwszej nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości natomiast na 2 inny lekarz stwierdził, że dziasla mojej suni są blade. Następna kontrolę mam dopiero za parę dni. Dziasla są blado rozowe po nacisku na dziaslo szybko wracają do swojego bladego koloru. Czy jest się czym martwić? Piesek je normalnie jest pełna energii nie widzę żadnych nieprawidłowości. Dlatego czy jest jakiś powód do obaw? Dodam, że mieszkam w Anglii i co weterynarz to inne opinie.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

26 października 2018, 08:36

wykonaj podstawowe badania krwi.
ODPOWIEDZ
  • Informacje