BŁAGAM O POMOC!!!!!

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

14 czerwca 2012, 23:48

Co tam P. Agnieszko z psiakiem , bo czytam i sam jestem ciekaw.
gwiazdka.80

29 sierpnia 2012, 13:40

Witam,
pies jest na zmienionej karmie z royala gastro na eukanubę dla trzustkowców 1,5 miesiąca brała antybiotyk amoksiklav 0,5 tab/2x dziennie do tego flora milgamma filomag i enzymy trzustkowe. Obecnie jesteśmy 5 dzień bez antybiotyku. Podczas kuracji antybiotykowej wszystko było pięknie, kupa w normie, apetyt w normie, poprawiły się tylne łapy pies zaczął znowu szaleć z piłką (szaleństwa oczywiście ograniczam), powróciło dobre samopoczucie, zaczęła broić jak dawniej i powróciło jej dawne "ADHD" (znowu wszędzie jej pełno i niekiedy ja za nią nie nadążam). Boję się tylko nadchodzących dni bez antybiotyku już dzisiaj zauważyłam że konsystencja i kolor kału się zienia ale jeszcze nie jest to biegunka mam nadzieję że horror nie wróci. Dodam że badania wszystkie w normie i nie mam pojęcia co to jest kiedy bierze antybiotyk wszystko gra gdy anty się kończy znowu jest to samo mam nadzieję że tym razem wszystko przejdzie bo kuracja anty była dosyć długa 1,5 m-ca może to "coś" wreszcie zdechło!!
Ciapa_Oli

09 grudnia 2013, 18:27

A jak sytuacja wygląda dzisiaj?
ODPOWIEDZ
  • Informacje