Canovitan 30 -pytanie do lekarza

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

20 listopada 2006, 16:41

preparat ten przeznaczony jest dla psów od 4 miesiaca mam pytanko czy labrador karmiony karmą royal powinien otrzymywac ten preparat dodatkowo? czy też nie jakie jest zadanie pana w tej sprawie? :D
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

26 listopada 2006, 22:31

dobrze byłoby aby ostateczne zdanie wyraził na ten temat lekarz prowadzący, nie jest błędem jego podanie.
Gość

27 listopada 2006, 11:20

Jarek pisze:dobrze byłoby aby ostateczne zdanie wyraził na ten temat lekarz prowadzący, nie jest błędem jego podanie.
Panie dokotrze :D hodowczyni zaleciła podawanie tego perparatu od 4 miesiaca ostatnia lekarka której pytałam o zdanie stwierdziła ze nie jest to konieczne tylko pozostaje malutkie ale jakoś nie ufam lekarce ponieważ w sprawie łupierzu u mojego psa nie pomogła mi wogole. az starch się bac co by było gdyby pies cierpiał na coś powazniejszego.(nadal sama się męcze)
dlatego chciałabym poznać jednoznaczne stanowisko doktora w sprawie tego preparatu.z góry dziękuje :D i zeby nie było ze czepiam sie lekarki rozmowa w skrócie:
wykąpałam psa dostał łupierzu podaję mu od miesiaca olej z pestek winogron ale nie pomaga ,proszę zobaczyc czy jest na to jakiś inny sposób?
odp- proszę nadal psu podawac olej i jeszcze raz psa wykąpać
:roll:
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

05 grudnia 2006, 23:05

jak nie ufasz lekarzowi lub jest on niekopetentny zmień go szkoda Twoich nerwów i szarpania sie czy dać czy nie. Jeśli podawana karma przez Ciebie zawiera chondroityne nie podawałbym preparatu.
Gość

06 grudnia 2006, 10:13

jak nie ufasz lekarzowi lub jest on niekopetentny zmień go szkoda Twoich nerwów i szarpania sie
Własnie tak zrobiłam 8)
Jeśli podawana karma przez Ciebie zawiera chondroityne nie podawałbym preparatu.
dziękuję za odpowiedź :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje