Canovitan 30 -pytanie do lekarza
preparat ten przeznaczony jest dla psów od 4 miesiaca mam pytanko czy labrador karmiony karmą royal powinien otrzymywac ten preparat dodatkowo? czy też nie jakie jest zadanie pana w tej sprawie?
dobrze byłoby aby ostateczne zdanie wyraził na ten temat lekarz prowadzący, nie jest błędem jego podanie.
Panie dokotrze hodowczyni zaleciła podawanie tego perparatu od 4 miesiaca ostatnia lekarka której pytałam o zdanie stwierdziła ze nie jest to konieczne tylko pozostaje malutkie ale jakoś nie ufam lekarce ponieważ w sprawie łupierzu u mojego psa nie pomogła mi wogole. az starch się bac co by było gdyby pies cierpiał na coś powazniejszego.(nadal sama się męcze)Jarek pisze:dobrze byłoby aby ostateczne zdanie wyraził na ten temat lekarz prowadzący, nie jest błędem jego podanie.
dlatego chciałabym poznać jednoznaczne stanowisko doktora w sprawie tego preparatu.z góry dziękuje i zeby nie było ze czepiam sie lekarki rozmowa w skrócie:
wykąpałam psa dostał łupierzu podaję mu od miesiaca olej z pestek winogron ale nie pomaga ,proszę zobaczyc czy jest na to jakiś inny sposób?
odp- proszę nadal psu podawac olej i jeszcze raz psa wykąpać
jak nie ufasz lekarzowi lub jest on niekopetentny zmień go szkoda Twoich nerwów i szarpania sie czy dać czy nie. Jeśli podawana karma przez Ciebie zawiera chondroityne nie podawałbym preparatu.
Własnie tak zrobiłamjak nie ufasz lekarzowi lub jest on niekopetentny zmień go szkoda Twoich nerwów i szarpania sie
dziękuję za odpowiedźJeśli podawana karma przez Ciebie zawiera chondroityne nie podawałbym preparatu.
-
- Informacje
-