Chora border collie! Prosze o rade dr Orła
Witam mam problem moj pies border collie (dziewiecio miesieczny) kuleje od czasu do czasu na przednia lape (ledwo na nia staje) podejrzewam ze od kiedy sie pozlizgnela (4 miesiace temu), robili jej zdjecia rtg i wyszlo ze ma dysplazje w tylnych lapach a w przedniej nic, doktor powiedzial ze to z tego powodu moj pies kuleje na przednia. Przeprowadzili operacje 3 tyg temu po ktorej bylo wszystko w porzadku do wczoraj, znowu zaczela kulec miala konsultacje u ortopedy w Lublinie i powiedzial ze nie wiem co jej jest. Zastanawiam sie nad przyjazdem do Pana doktora do Krakowa. Ja jestem z Przemyśla. Prosze od odpowiedz.
to specjalista najwyższej rangi . Spróbuj się dostać do p.Profesora. Jestem jego uczniem i staż specjalizacyjny też przechodziłem pod jego okiem.
Hej jeśli mogę zapytać, chciałabym wiedzieć z jakiej hodowli jest twoja suczka bc (też mam bc z dysplazją ). Jeśli chcesz może być na PW.
-
- Informacje
-