Choroba genetyczna związana z prąciem

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

patrycja1708

25 lutego 2021, 20:06

Witam, mam pytanie, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji w internecie..
Mam za niedługo zostać właścicielką pekińczyka dwumiesięcznego, tylko dowiedziałam się, że ma on niewykształcone prącie. Z usg wynika, że układ moczowy i wszystko wokół jest z nim w porządku, załatwia się normalnie, ale czy to nie będzie miało wpływu na jego dalsze życie? I wykluczone, aby był on reproduktorem?
KrakVet.pl

26 lutego 2021, 09:01

patrycja1708 pisze:
25 lutego 2021, 20:06
Witam, mam pytanie, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji w internecie..
Mam za niedługo zostać właścicielką pekińczyka dwumiesięcznego, tylko dowiedziałam się, że ma on niewykształcone prącie. Z usg wynika, że układ moczowy i wszystko wokół jest z nim w porządku, załatwia się normalnie, ale czy to nie będzie miało wpływu na jego dalsze życie? I wykluczone, aby był on reproduktorem?
Cześć :) Twoje wątpliwości warto rozwiać podczas wizyty u weterynarza. To doskonałe i najbardziej rzetelne źródło informacji. :) Badania oraz konsultacja pomogą znaleźć odpowiedzi na Twoje pytania i wątpliwości.
Tymczasem zapraszamy cię do lektury poradnika z cyklu ras psów -

Kod: Zaznacz cały

https://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=572753
. Z niego dowiesz się jaki jest pekińczyk, co lubi, a przed czym się wzbrania. Reprezentant tej rasy jest typowym psem do towarzystwa. Woli wylegiwać się na kanapie, a nie polować :)

Zapraszamy do lektury!
KrakVet.pl
ODPOWIEDZ
  • Informacje