Choroba skóry jamniczki
royal hypoalergenic, hills d/d, z/d.
trzy i 5 lat temu moja jamniczka też miała podobne problemy skórne. za pierwszym razem w ciągu dwóch dni z małej ranki zrobiła się dziura na 5 palców. powód? kot ją podrapał i wdała się infekcja, rana dług była leczona, po dwóch latach pojawiły się jej podobne ranki co u twojego pieska ale w okolicy zadka, rana otworzyła się też szybko, u weta stwierdzono guzy na macicy. długie leczenie, masa wizyt, masa nerwów i pieniędzy bez nadzieji na poprawę bo skóra pękała sama z siebie. koszmar. po wszystkim kiedy suczka dochodziła go siebie, dowiedziałam się ze jej "delikatna skóra" plus wieczny łupież jest objawem złej diety. wtedy odkryłam że wybór karm nie kończy się na tym co można znaleść w tesco. zaczełam podawać jej acane bez zbóż oraz royala. mimo złych opinii gina szybko doszła do siebie na tej diecie dlatego te karmy zawszę będą bliskie memu sercu. na zakończenie dodam że więcej nic podobnego nie dział się ze skórą mojej psiny
Witam,
ja tylko informacyjnie chciałam dopisać,że od października sunia jest na karmie Koebers Supermix GJ i wszelkie problemy zniknęły.Dziękuję za pomoc!
ja tylko informacyjnie chciałam dopisać,że od października sunia jest na karmie Koebers Supermix GJ i wszelkie problemy zniknęły.Dziękuję za pomoc!