CHORY 3TYGODNIOWY YORK-PILNE
witam mam pytanie mam 3tygodniowego yorka do niedzieli bylo z nim wszystko ok jadł,spał ,otworzyl oczka i zaczynał chodzic ale w niedziele w nocy obudził mnie jego straszny pisk plakał okropnie nieumialam go uspokoic zauwazyłam że płacze przed kazdym karmieniem potem poł godziny próbuje złapasc sutek i ssie ale jakoś tak anemicznie jakby wogóle niepił myslałam pierw ze to zatwardzenie bo jakos tak dziwnie sie napreżał a układajac sie do snu przybiera postawe tak do góry żeby nielezec głowa na poslaniu.byłam u weterynarza pierw wlal mu do tyleczka ze strzykawki wody i stwierdzil że to nie zatwardzenie i dostal jakis zaszczyk po którym pól dnia spał ale póżniej znow to samo okropny pisk i dziwne ssanie mleka.dzis byłam znowu u weterynarza dal 3 zaszczyki i powiedzial ze niewie co mu jest ze to moze jakies sprawy neurologiczne ale zastrzyki znow nic niepomogły co to moze byc jak pieskowi pomóc serce mi sie kraje jak on płacze dodam ze urodzil sie zdrowy a poród byl odebrany przez weterynarza .z góry dziękuje i czekam na odpowiedz.acha dodam ze piesek bardzo malo przybiera teraz na wadze od niedzieli prawie nic nieprzybrał
musisz iść do kogoś kto dokładnie zbada psa i postawi diagnozę, ten opis jest zbyt skąpy aby Ci pomóc. Każda choroba szczeniaka może przebiegać z takimi objawami. Leczenia takich maleństw to nielada wyzwanie. Niestety czas tutaj odgrywa wielką rolę.