Jak datad nie wyczytalam nic o takich objawach u chowa.
Biega skacze chodzi ,,,,,ale ma problemy ze WSTAWANIEM , z oparciem sie na tylnich lapach!Bylam u wet, - zapalenie stawow -dostal "Rimadyl"(nie jestem pewna, bo nie potrafie roczytac)-to bylo tydzien temu , dzis wydaje mi sie, ze jest gorzej.Wet zapewnia mnie ze to "problemy przejsciowe"zwiazane ze wzrostem,
(zaczyna 6mc)we srode ide do Niego raz jeszcze, niemniej ciekawa jestem Waszej opini.(Odbylam dluga rozmowe na temat dysplazji i,pk wet ,raczej ja wyklucza, z przeswietleniem radzi zaczekac jeszcze,,,sama nie wiem ,,,,,,
Pies dostawal Dolfos junior od poczatku,Caniviton HigHDensity od dzis,Purina podstawa,ale daje mojemu psiakowi tez bialy ser,jogurt,miesko kasza makaron warzywa ..wet zaleca przejcie tylko na sucha karme, aby dobrze ustalic dawki wit, jestem za, Jednak martwie sie jak pomoc mojemu psiakowi w tej chwili,Ciekawa jestem czy ktos mial podobne problemy ( jesli nie takie same ) i jak sobie z nimi poradzil..
Bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki(podpowiedzi) jak i oczywscie za fachowa porade weterynarza.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Chow-chow-problemy ze wstawaniem(stawy?)(dysplazaja?)
odpowiedź jest bardzo prosta: dokładne badanie psa, wraz z badaniem radiologicznym i ew. krwi i znalezienie przyczyny. Niestety przez internet nikt nie rozwikła takiej zagadki.
Dziekuje >niespodziewalam sie tak szybkiej odpowiedzi..Jednak dalej jestem ciekawa czy ktos z odwiedzajacych to forum spotkal sie z takimi dolegliwosciami
Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam.
Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam.
witam . Z moim psiakiem jest juz wporzadeczku(i mam nadzieje ze tak pozostanie .Dziekuje za wiadomosc , Patrilla.
Izabela_k@interia.pl - piszcie;)
Pozdrawiam wszystkich
Izabela_k@interia.pl - piszcie;)
Pozdrawiam wszystkich