Dziwny kał
-
no weź też po uwagę tę trawę, może akurat zauważysz związek przyczynowo-skutkowy dobrze by było rozwiązać tą zagadkę, żeby mieć pewność że to nic poważniejszego np. chora wątroba lub trzustka. oczywiście pies dostaje jakieś suplementy? głownie chodzi mi o wapń. aporpos świeżości, to bardzo jestem ciekawa gdzie kupujesz świeże mięso ja przynoszę do domu, wrzucam do lodówki a jak wieczorem wyciągam to już śmierdzi... aczkolwiek Kori żołądek zdecydowanie wrócił do normy (odpukać) i nie robi to na niej wrażenia. baa im bardziej śmierdzi tym smaczniej
Nie kupuję mięsa w taniej jatce, rzecz jasna, ale w ogólnodostępnym Samie osiedlowym. Ale co do żarcia, nie ma problemów ze świeżością.
A wracając do temata , obserwuję psa i dziś rano też miał ładną kupkę, że się tak wyrażę. Zatem myślę, że to był przedwczesny alarm i chyba jednak wynikło to z powodu wciągania trawy. Ale z drugiej strony to dobrze wiedzieć, od czego może się coś takiego pojawić i dziękuję wszystkim, którzy zechcieli podzielić się ze mną wiedzą na powyższy temat.
A wracając do temata , obserwuję psa i dziś rano też miał ładną kupkę, że się tak wyrażę. Zatem myślę, że to był przedwczesny alarm i chyba jednak wynikło to z powodu wciągania trawy. Ale z drugiej strony to dobrze wiedzieć, od czego może się coś takiego pojawić i dziękuję wszystkim, którzy zechcieli podzielić się ze mną wiedzą na powyższy temat.
-
- Informacje
-