gdzie z psem na "kompleksowy przegląd"

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

mluxus1

16 lipca 2014, 19:24

szukam dobrej kliniki weterynaryjnej najlepiej we Wrocławiu żeby "kompleksowo" zdiagnozować suczkę - ma problemy z nietrzymaniem moczu, nienowotworową narośl na dziąśle i problem z łapą - według weterynarza u którego byłam to uszkodzony nerw i naderwane ścięgna...ale nic nie kazał z tym robić tylko nie kazać psu biegać i obserwować.
Jak widać potrzebuję kogoś kto zna się dobrze na wielu schorzeniach :-)
Gayka

03 sierpnia 2014, 10:04

Ja mogę polecić naszą panią doktor xxxxxxxxxxxxxxx, jest internistą i najlepszym diagnostą jakiego znam. Przyjmuje w klinice na xxxxxxxxxxxxxxxx , gdzie ma na miejscu sporo sprzętu, więc diagnoza jest szybka i w jednym miejscu.
Agis

03 sierpnia 2014, 10:32

mluxus1 pisze:szukam dobrej kliniki weterynaryjnej najlepiej we Wrocławiu żeby "kompleksowo" zdiagnozować suczkę - ma problemy z nietrzymaniem moczu, nienowotworową narośl na dziąśle i problem z łapą - według weterynarza u którego byłam to uszkodzony nerw i naderwane ścięgna...ale nic nie kazał z tym robić tylko nie kazać psu biegać i obserwować.
Jak widać potrzebuję kogoś kto zna się dobrze na wielu schorzeniach :-)
Z tego co piszesz potrzebowałabyś dobrego chirurga , ortopedę . Znam takowego ,ale nie mieszka we Wrocławiu ,
ale 200 km dalej .Za niego ręczę ,profesjonalista w swojej dziedzinie ,do tego niedrogi , Jeśli się zdecydujesz ,
podam Ci namiary .
ODPOWIEDZ
  • Informacje