Guz na łapie
Witam golden retriever ponad 10 lat ma guza na łapie ,wielkosc malej mandarynki guz jest widoczny nie ma na nim siersci , maly guzik rosnie mu tez na wardze , nie wiem czy ma to cos wspólnego pies zachowuje sie raczej normalnie ma apetyt i czasem checi do aktywnego ruchu czasem jest bardzo aktywny a czasem nie chce mu sie wyjsc z domu , pies ma swoje lata ,tylna lapa trzesie sie ... moja rodzina chce go juz uspic ale bym sie wstrzymał szukam porady z góry dziekuje
Dobrym był waszym przyjacielem, skoro tak szybko myślicie o uśpieniu. A może to być zwykły kaszak, chociaż nie musi. Ale warto zawalczyć, chyba że tak mało dla was znaczy.????
Wstyd mi za ciebie , dlaczego nie byliście u weta ?Tak łatwo twoja rodzina chce się pozbyć przyjaciela , który był za wami przez ponad 10 lat ? w głowie mi sie to nie mieści !
Człowieku, jak mogłeś dopuścić aby guz urósł do wielkości mandarynki?! Trzeba było wcześniej iść do weta. Trzeba zrobić prześwietlenie, a wet stwierdzi, że to zwykły tłuszczak? Moja suka ma 14 lat i jest zdrowa, sprawna, leczyłabym ja nawet gdyby miała 19 lat. 10 lat to nie kres życia psa, może dopiero półmetek. Warto psa zbadać.
Zrób zdjęcia tej zmiany na łapie I na wardze. Wklej je forum lub wyślij na adres jarek@krakvet.pl postaram się podpowiedzieć. A twojej rodzinie mimo wielkiego szacunku życzę dużo zdrowia I żeby nikt na starość nie chciał się ich pozbyć.
-
- Informacje
-