inflamex
Mam pytanie odnośnie dawkowania Inflamexu. Czy można go podawać non stop, właśnie dowiedziałam się, że czarci pazur ( jeden ze składników) kumuluje się w organiźmie i podrażnia trzustkę ( czy to jest prawda? ). Moja sunia ma skończone 12 lat, niewydolnośc tzustki a po Inflamexie lepiej egzystuje, nie chciałabym jej zaszkodzić złym dawkowaniem leku, dostaje Inflamex od ponad roku. Będę wdzięczna za odpowiedź.
producent podaje , że nie efektów działania ubocznego. Jedyne przeciwskazanie to nie stosowanie u ciężarnych suk.
Nie -spokojnie nic takiego nie ma miejsca,Diabelski szpon nie podrażnia trzustki i nie ma tendencji do kumulacji w organizmie psów i ludzi.Przerwę warto zrobić tak czy inaczej jak w przypadku każdego preparatu podawanego non stop.Anka pisze:Mam pytanie odnośnie dawkowania Inflamexu. Czy można go podawać non stop, właśnie dowiedziałam się, że czarci pazur ( jeden ze składników) kumuluje się w organiźmie i podrażnia trzustkę ( czy to jest prawda? ). Moja sunia ma skończone 12 lat, niewydolnośc tzustki a po Inflamexie lepiej egzystuje, nie chciałabym jej zaszkodzić złym dawkowaniem leku, dostaje Inflamex od ponad roku. Będę wdzięczna za odpowiedź.
-
- Informacje
-