witam,
Mam 5 miesięcznego chihuahua, od 3 miesięcy jest jakiś gruby miał wszystkie szczepienia i odrobaczania więc do weterynarza nie trzeba było chodzić, myślałam że szczeniaki to są takie pulchniutkie ale teraz zobaczyłam że piesek nie szczupleje wręcz przeciwnie wygląda jak by go napompował. Dostaje 2 razy dziennie jeść ( taką samą ilość co drugiemu pieskowi i on jest normalnej postury wręcz idealny ) a on jak zje parę chrupek od razu pęcznieje i w dodatku ma biegunkę, bawi się normalnie i cieszy ale czasami jest osowiały, co to może być ? co mnie czeka u weterynarza bo chcę jutro z nim jechać ale najpierw pomyślałam że poradzę się was .
Jaka choroba ?
Co cię czeka u lekarza ?Na pewno badanie pieska ,temperatury ,osłuchanie i badanie brzuszka .może usg lub badanie krwi ?Cięzko powiedziec co to może być ,tym bardziej że piszesz że psiak bywa osowiały .Koniecznie idz jutro do lekarza .
dokładnie to co pisze ania 05 nie da sie powiedzieć co dolega Twojemu psu. Takie objawy mogą towarzyszyć różnym objawom chorób. Trzeba aby szczeniaka na początek zbadał dokładnie lekarz