Jedno malutkie pytanko

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

07 maja 2009, 17:21

Wczoraj zaszczepilem moja 7 letnia sunie kompleksowo na wscieklize nosowke itd dzisiaj oprocz karmy dalem jej troche kielbaski i teraz zwymiotowala tylko raz nie wiem czy to moze miec zwiazek ze szczepionka czy to oznacza ze cos jest nie tam?czy szczepionka bedzia slabsza?
Gość

07 maja 2009, 21:59

ehh piesek mi zwymiotowal drugi raz nie wiem co robic moglby mi ktos odpowiedziec do mieszkam na swi do weta mam troche daleko nie wiem co mam robic
Awatar użytkownika
jolantat

08 maja 2009, 07:43

Myslę ,ze na szczepionkę to nie będzie miało wpływu, radziłabym jednak udać się do weterynarza bo na odległość nikt Ci nie moze udzielić pomocy.
A czy piesek przed szczepieniem czuł się dobrze? czy został przebadany przed szczepieniem? mierzona była temperatura itd ? Bo czasem zdarza się,ze lekarze o tym zapominają, a to jest ważne w niektórych przypadkach decyduje o życiu.

pozdrawiam
Gość

08 maja 2009, 08:18

Tak piesek czul sie dobrze gdyby cos bylo by nie tak napewno bym zauwazyl tylko ta temperatura chyba jednak nie byla mierzona od wczoraj wszystko jest okej dzisiaj jadla karme chetnie nie wybrzydzala zobacze do poludnia jak cos bedzie nie tak udam sie do weterynarza.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

12 maja 2009, 21:56

może się to wiązać z uczuleniem czy nadwrażliwością na szczepionki, ale prędzej to jakś infekcja rozwijająca się także do lekarza.
ODPOWIEDZ
  • Informacje