Mocznica pomocy
Mam 17 letnia suczke. Chore serduszko dostaje zamiennik Vetmedin. Ok 3 tyg temu dostawala antybiotyk na zapalenie pęcherza. Tydzień temu nagle bardzo oslabla i przestała jeść. Karminy ja do teraz strzykawka. U weta badania i usg. Wyszło ropomacicze. Następnego dnia operacja to był czwartek. Wieczorem już próbowała wstać. Chwiala się i była słaba cały czas. Dzisiaj było gorzej. Jak wstanie Od razu się przewraca. Zaraz jechaliśmy do weta. Krew praktycznie nie chciała lecieć. Udalo mu się kilka kropelek i zaraz do badania. Mocznik ponad 300. Do tego wet mówił że z pyszczka czuje mocz. Powiedział że nie ma szans i że lepiej uśpić. Moje pytanie czy naprawdę nie ma szans na ratunek? Już myśleliśmy że jest wszystko dobrze. Operacja się udała.rana bardzo ładnie zagojona.
niestety będzie ciężko wyprowadzić psa. Można spróbować jeszcze powalczyć ze 2-3 dni zobaczycie czy organizm wykrzesze tyle energii aby sie jeszcze pozbierać.
-
- Informacje
-