mofrologia i biochemia - jak długo na czczo?
-
Wiadomo, że biochemię trzeba robić na czczo. Ile godzin to znaczy na czczo? Czasem muszę psa do 13, 14 trzymać bez jedzenia bo dopiero wtedy mam wizytę u weterynarza, o której w nocy mogę jej najpóźniej dać jeść?
-
12 godzin, pod warunkiem ze ten ostatni przed badaniem posiłek nie będzie nadmiernie rozbudowany....
Nic się nie martw. Psom przydaje się czasem głodówka. A w te maslane oczka staraj się nie patrzeć
Nic się nie martw. Psom przydaje się czasem głodówka. A w te maslane oczka staraj się nie patrzeć
-
no tak, tylko że Kori już mięśnie powoli traci... Pomijam fakt, że 2 tygodnie prawie nic nie jadła i teraz jest wojna o wszystko co znajdzie w domu:( dziś znalazła na polu skrzydełko kurczaka, dobrze że wystawał kawałek z pyska, bo tak zacisnęła zęby że nie byłam jej w stanie tego zabrać... Normalnie nic nie podniosła z ziemi, bo wiedziała że nie wolno...
-
znosi bardzo dobrze. Dziś morfologia po mimo niewielkich odchyleń w normie. Co prawda jak wróciliśmy, miała taki napływ energii, że zaczęła kopulować ze wszystkimi nogami jakie się jej napatoczyły, ale zawsze mogło być gorzej;) nigdy tego nie robiła, ciekawe z czego wynikło to jej zachowanie, sterylizowana była rok temu i na dodatek to suczka:D
-
- Informacje
-