Mój pies się cały czas drapie, czy to uczulenie?
- owczarek_daisy
Tylko, że jak juz kupowałem pieska to zauważyłem tą plamke na uchu i potem pies zaczął to rozdrapywać, więc jeszcze jedzenie jej nie podawałem. Wtedy pierwszy lekarz powiedział, ze to zapalenie ucha a drugi to wykluczył..
- owczarek_daisy
Przed chwilką wróciłem z lecznicy. Pierwsze wyrazy weterynarza brzmiały "fatalnie, okropnie".
Piesek przez noc sobie rozdrapał skórke, lekarz wyciął sierść i posmarował takim granatowym płynem, równiez dal mi go do domu. Daisy dostała dwa zastrzyczki, na stan zapalny i antybiotyk. Lekarz zapisał DALACIN, więc zobaczymy jaki tego będzie efekt. Mam nadzieję, że pozytywny...
Piesek przez noc sobie rozdrapał skórke, lekarz wyciął sierść i posmarował takim granatowym płynem, równiez dal mi go do domu. Daisy dostała dwa zastrzyczki, na stan zapalny i antybiotyk. Lekarz zapisał DALACIN, więc zobaczymy jaki tego będzie efekt. Mam nadzieję, że pozytywny...
-
Dopóki nie zaczniesz psa karmić jedzeniem a nie Puffy.....to licz się z częstymi wizytami u weta i wydawaniem majątku....pewnie wyjdzie taniej kupić karmę nawet 300 za worek....
- owczarek_daisy
Powoli widze zmiane, tzn. piesek nie rozdrapuje sobie tego strupka. Chyba ten fioletowy płyn pomaga, bo stara sierść powoli robi się gęsta.