Mam nadzieje, że psiak żyje.Nie wiem,czy mogę zamieścić tu ten link,a le zamieszczę ku przestrodze pozostałych,opierzchałych w diagnostyce,by nie było za pożno. Bo nie ma żartów,jak psiak wymiotuje krwią,a czarne kupy ,ciągle się pojawiają,to zawsze zle wróży,
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Nagłe wymioty krwią
-
dokładnie to samo miałam wstawić...
Ty się ciesz,że się o pieska martwimy,a nie gniewaj za to.Ten wątek czyta wiele osób z podobnymi problemami,z myślą o nich wkleiłam link.To było dziwne jak nagle wpisy ustały.Mimo Twojej reakcji,cieszę się,że psiak żyje,byle wrócił do zdrowia,czego Ci jako psiara życzę.
w takich wypadkach nie rozpisujcie się na forach , bo to nie miejsce do leczenia takich przypadków tylko pędźcie do lekarza. Lekarz nie jest wszechmogący nie leczy przez neta czy słuchawkę telefonu. Takie objawy zagrażają życiu i nie czeka się znimi. Naszczęście imodp trafiła do lekarza i cieszę się , że piesio znów merda ogonem. Nie oburzaj się imodp. Było tu wielu piszących o trudnych rzeczach a po 7-14 dniach piszą niestety odszedł. Musimy czasami tutaj dobitniej pisać pewne rzeczy, bo stanowi to przestrogę dla innych. Przepraszam jeśli Cię uraziłem nie było to moim zamiarem.
-
Z tym, że imodp od poczatku podkreślała, że pies jest pod opieką weterynarza i jest diagnozowany. A temat założyła, bo może jej lekarz na coś nie wpaść, co się zresztą zdarza. Niestety od niektórych spadły na nią gomy, za to, że pyta na forum.
-
dokładnie, echo to o wiele dokładniejsze badanie.