NUŻYCA - JAK LECZYĆ? CIEKAWE CZY MOGĘ SIĘ NIĄ ZARAZIĆ?
-
no bo to średni lek;) generalnie bierze się kw omega po to żeby poprawić wygląd skóry. Gammolen albo Efa oil. Nie wiem czy gammolen nie będzie miał za dużej dawki jak na takiego małego psa. No i na internecie ceny są czasem 2 razy mniejsze niż w lecznicach, warto sprawdzić
-
-
no to zastrzyk na nużycę. Jak skończycie terapie i jeszcze będą nużeńce to przejdźcie na spoty, ponieważ są dużo mnie inwazyjne. Generalnie coraz rzadziej słyszę o stosowaniu tego zastrzyku przy leczeniu. Jeżeli się pies wyleczy, to raz na 3 miesiące profilaktycznie kropcie go spotem który nazywa się advocate lub stronghold. Jeżeli nie, bo nie u każdego psa się da wyleczyć tą chorobę to trzeba go będzie kropić co miesiąc być może do końca życia.
-
pamiętajcie żeby go dalej nie katować zastrzykami. Jak tym razem nie pomoże, to więcej się tego leku nie podaje.
-
tych zastrzyków nie można brać tak długo...
-
nie widzę takiej potrzeby. Moja suka parę zim przechodziła prawie bez sierści i nie umarła z tego powodu :]
-
- Informacje
-