Obrzęk
- kamila lakusiowa
tak. Byłam. Ale w sumie to samo.
- kamila lakusiowa
dalej nic. Na ponowną wizytę u profesora mnie nie stać .
-
jedz z nim do weterynarza do innego miasta może będzie trochę taniej-ale poza tym to chyba nie powinnaś iść z nim na kontrolę do tego lekarza u którego z nim byłaś? Nie liczy Ci kolejnej wizyty taniej? Może zadzwoń i zapytaj ile będzie kosztowała kontrola-wiem dobrze, że wizyty są bardzo drogie...sama wydałam już majątek na mojego, ale coś zrobić musisz. Myślę, że sama mu nie pomożesz jakieś kroki zrobić musisz, żeby tam kość nie zwyrodniała, albo żeby w skutek utykania nie uszkodizł łąpy (boje się tych zwyrodnień po moim doświadczeniu jak diabeł święconej wody )
- kamila lakusiowa
U profesora sama wizyta 90 zł i to odrazu na starcie:(. Do innego miasta nie mogę jechać bo rodzice mi nie pozwolą. Do weta mogę pójść ale co mi to da ? Powie żeby smarowac i tyle. Czekam na wyniki z testu na boleriozę będą prawdopodobnie w środę.
-
super! Powiedz teraz jak sie czujecie i czy coś lepiej?
- kamila lakusiowa
Nie jest lepiej . Nie wiem co robić.
-
ja też nie wiem co z moim, kosmicznie wielka prostata, której lekarz nie chce leczyć, ledwo chodzi na tylnie łapy, przednia się rozjeżdza do tego zaczął być agresywny, nie jestemw stanie czasem podać mu leków:(
-
ale nie zaśmiecam tematycznego topika-założyłam o agresji-liczę na jakieś porady;/
- kamila lakusiowa
W sunie obrzek zszedł ale pozostały takie jakby guzy między kością a ścięgnem
-
nie wiem czy to na pewno pomoże, ale myślę, że dla tak dużego jak twój mogłabyś podawać środki typu caniviton bądź arthloflex na stawy i kości odnawiające chrząstkę( mam w tym doświadczenie) szkoda żeby na ta łapkę zaczął kuleć jeśli powstanie tam jakieś zwyrodnienie :( poszukaj i poczytaj o tym albo zadzwoń do weta swojego zapytaj czy możesz dawać coś z gamy tych leków-ja podaje arthoflź-na pewno pies lepiej zgina łapy mniej trzeszczy wszystko (tylko u mnie to nie miarodajne ) bo SAlfi dostaje mase leków + laseroterapia.
- kamila lakusiowa
On już od dawna dostaje wspomagacze stawowe. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Laseroterapia