Osłabienie
Mnie to wygląda na to kichanie, ale nie ukrywam, ze wolałabym żeby dostała tego przy lekarzu bo ja jestem przewrażliwiona i już sobie coś wkręcam, że przecież mogę się mylić. Dawniej (maj-czerwiec) wspominałam pani doktor o sercu ale było ok.(przy ogólnym badaniu przez kilku lekarzy też nie stwierdzono nic niepokojącego) Dzisiaj nie zaobserwowałam "kaszlu".
a nagraj ten "atak " na telefonie i pokaż lekarzowi.
-
...
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2013, 21:50 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
Apetyt? Ja jej nakarmić nie mogę! Je i je i je... 3 razy po misce i ciągle mało. Z apetytem urosło jej też ego. Teraz zasobów pilnuje, ich kolega to najpierw bał się Neyi a teraz i Sheny. Na córę też warczy, ale ma u niej taryfę ulgową bo młoda nie reaguje na jej powarkiwania tak jak normalnie. (oby tak już zostało)
U weta stawimy się w środę na badania. Tego "kaszlu" jak na razie nie zauważam.
Wszystko po kolei, teraz wątroba. Po niej wybierzemy się do specjalisty od serducha.
No i Neyi też by wypadało zrobić badania...
U weta stawimy się w środę na badania. Tego "kaszlu" jak na razie nie zauważam.
Wszystko po kolei, teraz wątroba. Po niej wybierzemy się do specjalisty od serducha.
No i Neyi też by wypadało zrobić badania...
-
...
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2013, 21:50 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hm, ciekawe czemu AP wzrosło. ja bym zrobiła jednak usg, chociaż jestem prawie pewna, że to zatrucie a nie nowotwór.
-
w sumie można by jeszcze nerki zbadać, bo już wcześniej mocznik był podwyższony, a AP może skakać przy niewydolności.
Lekarz będzie po 21.09., mogę u kogoś innego, ale co jeśli ten ktoś nie będzie się znał? takie przypadki też znam. Na razie mamy trzymać dietę, łykac tabl i na kolejne badania za mies. Schudła 4 kg, niby jest żwawa i w ogóle, ale nie daje mi teraz spokoju to AP.
Ja przyjrzalbym się wątrobę na usg nie odstepujac leczenia