Owczarek kuleje
Witam mam owczarka niemieckiego. Pies ma 1.5 roku. Wczoraj pies zaczął kuleć na przednią lewą łapę i ciągle trzyma ją w powietrzu. Pojechałem do lecznicy i Pani wykonała kilka prześwietleń łapy ponieważ wg niej pies ma problem ze stawem łokciowym. Oznajmiła że zdjęcia przedstawi lekarzowi specjaliście w tej dziedzinie. Bardzo proszę o pomoc, gdzie mogę wstawić zdjęcia rendgenowskie do ewentualnej oceny. Pies generalnie ma problemy z chodzeniem wg mnie, co prawda biega ale szybko się męczy, podawałem mu bioharthrex ha oraz megawit z firmy mikita i wtedy było jakby lepiej pies chętniej się ruszał. Po przerwaniu ok 3 miesiące temu podawania tych preparatów od ok tygodnika zacząłem dawać arthromax w płynie, i mam wrażenie że było gorzej niż gdybym nie podawał wcale. Bardzo proszę o pomoc ponieważ synek martwi się bardzo swoim pupilem.
Nikt przez neta nie będzie oceniał zdjęć. Można tylko podpowiedzieć Pani co ewentualnie tam się dzieje. Wkleja się je na zwykłe portale gdzie można umieszczać zdjęcia.
-
- Informacje
-