Parwowiroza - pomoc w leczeniu

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

AnitawPl

23 stycznia 2025, 10:45

❤️🐾 Proszę o pomoc dla Aresa! 🐾❤️

Z całego serca proszę Was o wsparcie dla mojego ukochanego 6-miesięcznego doga niemieckiego, Aresa. Mimo dwóch szczepień, zaatakowała go parwowiroza – śmiertelnie niebezpieczna choroba. Ares wymiotuje, wydala krew i słabnie z każdą godziną. Jego stan jest poważny, a leczenie wymaga intensywnej opieki weterynaryjnej – kroplówek, leków, monitorowania stanu zdrowia.

Ares to nie tylko pies – to mój przyjaciel i członek rodziny. Jego radość i miłość wypełniają moje życie. 🥰 Nie mogę pozwolić, by przegrał tę walkę. 🛡️💪

Proszę Was o każdą złotówkę i udostępnienie zbiórki – razem możemy ocalić jego życie. 🙏💖

🔗 Link do zbiórki: https://pomagam.pl/cm8maa

Dziękuję z całego serca za każdą pomoc. ❤️
vorere1749

04 lutego 2025, 10:49

To bardzo trudna sytuacja, a parwowiroza jest niezwykle groźna,Block Blast zwłaszcza dla młodych psów. Udostępnienie zbiórki w mediach społecznościowych oraz lokalnych grupach wsparcia może pomóc w zebraniu potrzebnych środków szybciej. Trzymam kciuki za Aresa i życzę mu dużo siły! 🙏❤️
ODPOWIEDZ
  • Informacje