picie wlasnego moczu?
Ten kretynski jak piszesz zwyczja nie jest mi znany i spraktykowany kiedy byla szczeniaczkiem bo zalatwiala sie na gazetach,potem ogrod,potem park ,zreszta wychowana jest metoda perswazji a nie karcenia co jeszcze chesz wiedziec?
Nie obruszaj się tak Holandio. Przecież ja nie wiem skąd masz tego psa. Mogłaś przygarnąć kilkumiesięcznego szczeniaka, znalezionego na bazarze, a urodzonego i wychowamego na wsi.
Moje wszystkie psy znajdowałam na ulicy!
Moje wszystkie psy znajdowałam na ulicy!
Mily Gosciu, fajnie ze zabierasz glos i tracisz czas na odpowiedzi,ale ja sie nie bruszam jak to twierdzisz,popr4ostu pisze i pytam...
Po to jest to forum,a domyslow skad go wzielam to juz niepotrzebny klopot z Twojem strony, ciagle tkwisz w wieku szczeciecym,ktory juz minal u mojej suni, bo jak dobrze wczytasz sie, ma juz ponad ROCZEK,a ze Ty sugerujesz mi wziasc z ulicy psa to Twoja sprawa ,wystarczajaco bedzie dla Ciebie jak wejdziesz na ""dogomanie""i przegladniesz topik ""psy do adopcji""tam znajdziesz mnie jak pomagam psom/finansowo/wiec chyba to Ci powinno wystraczyc.Pozdrowienia
Po to jest to forum,a domyslow skad go wzielam to juz niepotrzebny klopot z Twojem strony, ciagle tkwisz w wieku szczeciecym,ktory juz minal u mojej suni, bo jak dobrze wczytasz sie, ma juz ponad ROCZEK,a ze Ty sugerujesz mi wziasc z ulicy psa to Twoja sprawa ,wystarczajaco bedzie dla Ciebie jak wejdziesz na ""dogomanie""i przegladniesz topik ""psy do adopcji""tam znajdziesz mnie jak pomagam psom/finansowo/wiec chyba to Ci powinno wystraczyc.Pozdrowienia
słuchajcie spokojnie Holandia nie obruszaj się i nie pisz , że ktoś traci czas ospisując Ci. Przynajmniej się stara, a nie jest jasnowidzem aby wszystko wiedzieć o psie, ale wracając do tematu. Czasami niektóre zwierzęta tak robią jedne zjadają swój kał inne wypijają mocz. Nie jest poznane do końca tło tego zachowania. Większość zwierząt z tego potem wyrasta ( mówię o piciu moczu). Czasmi rzeczywiście może mieć wpływ dzieciństwo, złe warunki bytowania, ale myślę abyś powoli tłumaczyła psu , że jest to złe.
-
Witaj,
Jeśli niepokoi Cię jakieś zachowanie Twojego pupila powinieneś się nim koniecznie zainteresować. Dobrze jest, aby zobaczył go lekarz. To pozwoli Ci poznać przyczynę oraz zaopiekować się zwierzęciem.
Musisz wiedzieć jednak, że wizyta u weterynarza może wiązać się z dodatkowym stresem dla zwierzęcia. Zerknij na naszego bloga i sprawdź, jak możesz przeciwdziałać takim reakcjom - https://www.krakvet.pl/artykuly/pupil-u ... w-i-kotow/
KrakVet.pl
Jeśli niepokoi Cię jakieś zachowanie Twojego pupila powinieneś się nim koniecznie zainteresować. Dobrze jest, aby zobaczył go lekarz. To pozwoli Ci poznać przyczynę oraz zaopiekować się zwierzęciem.
Musisz wiedzieć jednak, że wizyta u weterynarza może wiązać się z dodatkowym stresem dla zwierzęcia. Zerknij na naszego bloga i sprawdź, jak możesz przeciwdziałać takim reakcjom - https://www.krakvet.pl/artykuly/pupil-u ... w-i-kotow/
KrakVet.pl