pies kuleje na tylnia łapkę...POMOCY!!!!!!
no nasz raczej mocno nie biega i wiesz nie trzeba go mocno pilnowac bo ani szwem ani calą operacja jakos sie nie przejmował i nawet przeciwbolowych nie dostał on ma wodoglowie i moze dlatego czuje inaczej ale kochamy go i dla mnie najwazniejsze jest ze on sie dobrze czuje. Ma ze dwa kartony zabawek ktore maja nazwe i jak mowisz czego ma szukac to grzebie w nich az znajdzie te odpowiednia i niesie do ciebie -Ja zawsze mowie chory ale i zdolny i kochany i 24 na dobe mogłby sie bawic a ma juz 6 lat
-
dorka230 pisze:no nasz raczej mocno nie biega i wiesz nie trzeba go mocno pilnowac bo ani szwem ani calą operacja jakos sie nie przejmował i nawet przeciwbolowych nie dostał on ma wodoglowie i moze dlatego czuje inaczej ale kochamy go i dla mnie najwazniejsze jest ze on sie dobrze czuje. Ma ze dwa kartony zabawek ktore maja nazwe i jak mowisz czego ma szukac to grzebie w nich az znajdzie te odpowiednia i niesie do ciebie -Ja zawsze mowie chory ale i zdolny i kochany i 24 na dobe mogłby sie bawic a ma juz 6 lat
Kochany tez twoj piesek jest ;***
Tez bym go kochala, nie zwracając uwagi czy ma wodoglowie czy nie moja tez ma szał na zabawki )) nawet jedna ulubiona ma do snu i codziennie z nia śpi Moja sunia miała gdzieś te szwy naawet nie zwracała na to uwagi ale po wizycie u Doktora Janickiego w Warszwie okazało sie że wczesniejszy zabieg był żle zrobiony dlatego rzepka wypada ;(( szkoda ze nasze psiaki tak cierpią a my tak naprawdę tacy bezradni ;(
Pies po operacji powinien 4 tygodnie byc w klatce i wyprowadzany na smyczy, a później po 4 tygodniach stopniowo zwiekszac spacery, bo można zaszkodzić pieskowi! I znowu operacji!
Witam.
dzisiaj zaobserwowałem u swojego psa podobne objawy ale wcześniej nie widziałem żeby kulał .
Na łapie nie ma żadnego przecięcia ani obtłuczenia.
Rasa to Gończy Polski (5 miesięcy suczka )
dzisiaj zaobserwowałem u swojego psa podobne objawy ale wcześniej nie widziałem żeby kulał .
Na łapie nie ma żadnego przecięcia ani obtłuczenia.
Rasa to Gończy Polski (5 miesięcy suczka )
-
Cześć!
Zdrowie naszych czworonogów jest niesamowicie ważne. Dlatego w takich sytuacjach ważne jest, aby szybko reagować. W takich momentach, warto udać się do weterynarza. Jednak taka wizyta może wywołać u psa dużo stresu. Co wtedy zrobić? Najważniejsze jest, aby zadbać o komfort psa.
Na naszym blogu znajdziesz artykuł https://www.krakvet.pl/artykuly/pupil-u ... w-i-kotow/ z którego dowiesz się co zrobić w takich sytuacjach.
KrakVet.pl
Zdrowie naszych czworonogów jest niesamowicie ważne. Dlatego w takich sytuacjach ważne jest, aby szybko reagować. W takich momentach, warto udać się do weterynarza. Jednak taka wizyta może wywołać u psa dużo stresu. Co wtedy zrobić? Najważniejsze jest, aby zadbać o komfort psa.
Na naszym blogu znajdziesz artykuł https://www.krakvet.pl/artykuly/pupil-u ... w-i-kotow/ z którego dowiesz się co zrobić w takich sytuacjach.
KrakVet.pl
-
- Informacje
-