Pies ma ciagle otwarty pysk
od kiedy ma takie objawy? Co z jedzeniem i piciem? Czy wypada mu język?
-
mój pies też tak ma . siedzi jakby coś trzymał w pysku . ale nic nie ma . normalnie je i wszystko , nie wypada mu język . po prostu ma otwarty pysk . : >Jarek pisze:od kiedy ma takie objawy? Co z jedzeniem i piciem? Czy wypada mu język?
pilnie z psem do lekarza , są to kłopoty tła neurologicznego pierwotnego czasami też wtórnego. Należy pilnie znaleźć przyczynę i natychmiast z nią walczyć. Ile pies ma lat, czy ma inne problemy oprocz "otwartego pyska"?
z psem do lekarza , co to za pies , wklej zdjęcia.
-
dziś idę do lekarza . cocker spaniel angielski . tu ma pan link ze zdjęciem : http://i56.tinypic.com/20gf6vn.jpg
-
byłam już z nim u weterynarza . dostał zastrzyk i pan doktor mówił że nic mu nie będzie bo z pyskiem wszystko w porządku .
-
Po pierwsze psy maja latem częściej otwarte pyski bo muszą chłodzić jakos organizm. Więc bez paniki - mój teraz nawet spi z otwartym pyskiem. Skoro z psem wszystko ok to po co mu ten zastrzyk i co pies dostał w tym zastrzyku? Chociaż wiesz?
to normalnie ziejący pies
-
- Informacje
-