Pies po zatruciu
Witam mam taka sprawe moja sunia zatrula sie cebula kwiata AMARYLIS wymiotowala cala noc pojechalam z nia do weta rano odratowali ja bo bylo baaardzo zle wymiotowala zolcia z krwia sikala skrzepami krwi miala silne drgawki badania wyszly ok juz jest z nia lepiej tylko wymiotuje po kazdym napiciu sie wody czy mam sie martwic tym??? jak mam jutro z nia postepowac??? oszczedzac czy pozwolic na zabawy z druga psina??? dziekuje za odpowiedz
Jak długo wymiotuje po kazdym piciu ? odstaw picie do rana ,dając wode tylko pogarszasz sprawę .Rano wet Ci poradzi i o wszystko zapytasz .Rano nie tylko morfologia ale cała reszta powinna byc zrobiona .a tabl osłonowo na żołądek nie zalecił ? + plus probiotyk ? To że wyniki wcześniej były dobre to nie znaczy ,że to sie nie zmieniło , Psa trzeba trzymać pod kontrolą lekarską i kliniczną .wrona88 pisze:jutro tez jedziemy na morfologie, badania nerek wyszly w normie tylko watrobowe delikatnie poza norme a co mam zrobic jezeli wymiotuje po kazdym piciu??? moze zoladek juz jest tak podrazniony ze nie przyjmuje nic???
nic nie dali... mala na szczescie juz nie wymiotuje nawet zjadla 10 chrupek suchej karmy dietetycznej na watrobe. za godz jade do weta to zobaczymy co beda z nia robic