Kochani... Chciałabym się zwrócić do was z prośbą o pomoc. Moja sunia jest bardzo chora. Cierpi na przyśrodkowe zwichnięcie obu rzepek, gonartrozę w obu kolanach i dystalne zrotowanie kości udowych. Buffy odczuwa chroniczny ból. Konieczne są zabiegi na obie łapy, by mogła poruszać się nie odczuwając bólu. Jest po pierwszej operacji u dr xxxxxxx. Na wizycie kontrolnej okazało się, że Buffka potrzebuje kosztownej rehabilitacji. Mimo, że noga jest sprawna, przeżyty po operacji ból zostawił duży uszczerbek w psychice Buffy, przez co boi się używać zoperowanej łapy i maksymalnie ją oszczędza. Mimo moich wszelkich starań, nie jestem w stanie bez rehabilitacji namówić jej do normalnego używania zoperowanej łapy. Buffy musi przejść co najmniej 10 zabiegów na bieżni wodnej. Jest to jednak bardzo kosztowne. Bez rehabilitacji nie ruszymy dalej. Nie jest możliwe wykonanie drugiego zabiegu, jeśli nie będzie normalnie chodzić na zoperowanej już łapie. Dlatego zwracamy się do was z prośbą o pomoc. Każda złotówka, każdy sms i każde udostępnienie jest na wagę złota. Mam nadzieję, że razem nam się uda. Za każdą pomoc jesteśmy bardzo wdzięczni. Zebrana kwota przeznaczona będzie na rehabilitację, zabieg na drugą nogę, kolejną rehabilitację oraz zastrzyki na odbudowę chrząstki w kolanach. Zbiórkę organizuje Fundacja Zwierzoluby i to oni z zebranych pieniędzy opłacają faktury. To daje pewność, że każda ofiarowana złotówka przekazana będzie na leczenie Buffy.
xxxxxxxxxxxx
Pomoc dla Buffki - Przyśrodkowe zwichnięcie rzepek
-
Biedna trzymam kciuki i oczywiście dołożę się!
-
- Informacje
-